Jump to content

Борису Тадићу бих рекао/ла следеће :

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

"Ma nesmem da lajem, staviće mi lanac". 319.gif

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ја не бих знала шта да му кажем,збунила бих се, као...

Брига њега за моје речи, његове ћеркице су упознале

дивног Џони Депа, а ја могу само да гледам Едварда Маказоруког...

Подели на овим сајтовима

? ????? ?? ?? ????,??? ?? ???????, ???? ?? ??????? ? ???? ??? ?? ?? ????? ????????? ?? ????.

???? ?? ?? ????? (????? ??????) ?????? ????????.

????? ????? ????? ? ??????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Кад би хтео искрено да ми одговори питао бих га (и још понешто му рекао):

"Зашто радите против свог народа г-дине Председниче? Да ли вам је трула ЕУ идеја стварно важнија од опстанка државе и народа и искрено верујете у њу или је по среди само одрађивање прљавог посла за западног послодавца (уз велику новчану или друге врсте надокнаду)? Зашто не кажете да ћете и ви послати војску на Месићеве усташе, српску војску која ће бранити свој народ. Да ли ми уопште више имамо војску државе Србије г-дине Председниче (у Републици Срспкој је немамо)? Страни фактор је у Републици Српској већ демилитаризовао све, мада мислим да се муслимани и хрвати и даље активно наоружавају (тако је било и пре задњег рата). Само ми као Индијанци наивно верујемо у разне договоре, потписе и преговоре и чекамо (сада без средстава за одбрану) да нам усташка кама опет пресеца вратове - наше, наших мајки и очева, наше деце, наших бака и дедова. И тако док нас физички не нестане. Ипак како чинили тако нам свима Бог помогао и дао г-дине Председниче."

Толико од мене.

Подели на овим сајтовима

??? ???? ????? ????? ?? ?????? ????? ?????, ? ?? ?????? ?? ??????.

? ?? ???? ?? ? ????????? ???????? ???? ???????? ? ??????????. ???? ????? dada

??? ??? ???? ?? ????? ???? ????? ?? ?????? ??????? ?????? ??? ???? ?? ??????? ???? ?????? ?????? (?? ?????????? ? ?? ??????? ? ?????????), ????????? ?????? ? ??????? ?????? ? ???????.

Подели на овим сајтовима

Tita su voleli više...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Рако бих му да кад би прошетало по земљи Србији,по српским селима, и кад наиђемо на доборстојеће имање неког доброг домаћина,да истог тренутка треба да препусти место шефа државе том човеку јер

је сигурно да би са сваким мудрим,напредним домаћином ова земља одавно кренула на боље,а уз жуте ево већ читаву деценију имам утисак да смо са лошег дошли на горе!Ми више немамо поштени фабрику која може да направо мотику или вилу,а да не причамо о нечему другом!Срамота!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...