Jump to content

Руско православље у Северној Кореји (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Čekaj napišeš prvo zbog liberalnog kapitalizma i onda nabraaš robovlasništvo i trgovanje rooblom. Wut??

A za ostalo ne znam da li si primetio, ali kololijalna osvajanja i ratovi nešto nemaju veze sa kapitalizmom svega je toa bilo u svakoj ideologiji, tako da tako nešto pripisuješ samo jednoj, je pa... ajde da kažem neozbiljno.

A sa cim ima veze branje pamuka po Virdziniji? Sa samoupravnim socijalizmom?

I sa kojim sistemom ima veze osvajanje Britanije iz 17. ili 18. veka? Ajde, pojasni nam malo ...

Ili prvi svetski rat? 60 miliona mrtvih.Poveo ga Mao Ce Tung? Ili drugi svetski. Pokrenuo ga Tito?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Vidis kako tebi zlo i zlocini i ne smetaju previse, imas ti razumevanja za takve stvari ... Smeta ti jedino kada isto to zlo rade komunisti ... ali kada to naredi kongres to nije vise zlo, jeste lose ali mislim, sta da se radi, ljudi smo, ko radi taj i gresi ....

Nisam rekao da mi nesmeta, samo sam nabrojao razloge, ovo što rade Amerikanci je radila svaka velika sila tokom cele istorije tokom celog čovečanstva, to sam rekao i nisam rekao da mi ne smeta. Ali zločine koje je počinio komunizam nije ni jedna do sada u celoj istoriji, ni jedna ideologije ni jedna država nije osakatla i pobila toliko ljudi svoje nacije svoje sunarodnike kao što su radile komunističke države.

Подели на овим сајтовима

Nisam rekao da mi nesmeta, samo sam nabrojao razloge, ovo što rade Amerikanci je radila svaka velika sila tokom cele istorije tokom celog čovečanstva, to sam rekao i nisam rekao da mi ne smeta. Ali zločine koje je počinio komunizam nije ni jedna do sada u celoj istoriji, ni jedna ideologije ni jedna država nije osakatla i pobila toliko ljudi svoje nacije svoje sunarodnike kao što su radile komunističke države.

Nikakve razlike nema u zlu i cinjenju zla. Razlika je samo u izboru zrtve.

Подели на овим сајтовима

A sa cim ima veze branje pamuka po Virdziniji? Sa samoupravnim socijalizmom?

Robovlasništvo možda, ili ćeš i to povezati sa kapitalizmom, za stav koja je postojala mnogo pre kapitalizma, kapitalizam odjednom postaje glavni krivac.  :aplauz:

I sa kojim sistemom ima veze osvajanje Britanije iz 17. ili 18. veka? Ajde, pojasni nam malo ...

Kapitalizam koji je tek počeo da se razvija i da dobija nekakvu ulogu u 18 veku, postaje krivac za dešavanja iz 17  :aplauz:

Ili prvi svetski rat? 60 miliona mrtvih.Poveo ga Mao Ce Tung? Ili drugi svetski. Pokrenuo ga Tito?

I za ovo svaka čast nisam znao da je prvi svetski rat pokrenut zbog kapitalizma. Ako smem da napomenem da austrougarska nije bila kapitalistička zemlja, možda nisi znao.

Nije poenta priče ko je više ubio kapitalisti ili komunisti, nego zbog čega se više ginulo, ovi međudržavni ratovi su se vodili i  vodiće se ne zbog ideologija nego zbog državnih interesa interesa. Ne znam na koji način ovako nešto pripisuješ kapitalizmu ako možeš to da pojasniš.

Ne kažem da je kapitalizam savršen ili nešto slično, ima svojih mana naravno. Samo kažem da je komunizam najgora ideologija koja je ikada postojala.

Подели на овим сајтовима

I da evo četvrti put danas da kažem, svak stvar može da se zloupotrebi, bilo to TE, hrišćanstvo, ateizam, kapitalizam. Sve to može da se zloupotrebi i sve je bilo zloupotrebljeno ili se sada sada zloupotrebljuje.

Ali što se komunizma tiče ono ne treba da se zloupotrebi samo prati predhodnike, bilo kog i radićeš loše stvari, ne moraš da ga zloupotrebljavaš on je loš po prirodi, on ubija po prirodi, teorijski izgleda manje je loš i manje ubija od nacizma, ali se u praksi pokazao kao mnogo krvoločnija ideologija.

Подели на овим сајтовима

http://mondo.rs/a642749/Info/Svet/Kim-Dzong-un-pogubio-tecu-SAD-prate-situaciju.html

Само ви прочитајте речи овог саопштења (званичног!), тај тон и ту терминологију и све је јасно, о каквим се лудацима ради.

Кад помињем лудаке морам да поткачим и она чудовишта из Беле куће која убијају људе дроновима као да смо у игрици или у средњем веку, али није тема сад о њима. Макар не тероришу своје људе, сила је увек била сила, али само су лудаци убијали своје.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

I za ovo svaka čast nisam znao da je prvi svetski rat pokrenut zbog kapitalizma. Ako smem da napomenem da austrougarska nije bila kapitalistička zemlja, možda nisi znao.

Verovatno komunisticka ...

Подели на овим сајтовима

Kapitalizam koji je tek počeo da se razvija i da dobija nekakvu ulogu u 18 veku, postaje krivac za dešavanja iz 17  :aplauz:

Pa eto u ta dva-tri veka ratova, zlocina , kolonijalnih osvajanja, trgovine robljem i branjem pamuka po Virdziniji kriv je iskljucivo kapitalizam i jedino on. Ni hriscanstvo, ni islam, ni kominizam, ni nacizam, ni jedna ideologija osim kapotalisticke ekonomije i privatne svojine i ljudske pohlepe koja je temelj kapitalizma.

Подели на овим сајтовима

Шта представља ова слика?

Ferari u novom sadu. Isto sto i tvoja. (:  

Pa eto u ta dva-tri veka ratova, zlocina , kolonijalnih osvajanja, trgovine robljem i branjem pamuka po Virdziniji kriv je iskljucivo kapitalizam i jedino on. Ni hriscanstvo, ni islam, ni kominizam, ni nacizam, ni jedna ideologija osim kapotalisticke ekonomije i privatne svojine i ljudske pohlepe koja je temelj kapitalizma.

Ovako nesto moze samo zeljko bilbija da izjavi. Niko drugi, nijedan istorichar, nijedna politicar, nijedan polikolog, samo velika nepohlepna gromada zeljko biblija koji se osudjuje svakciju zelju za parama kao pohlepu a on poprilichno egozitcno i bogato zivi. 

Zelim da se obratim zeljku bilbiji, pa ako neko oce da mu prenese.

Jesam pohlepan. Zelim da imam posao, zelim novac, zelim da vozim kola mladja od 20 godina, zelim da imam da jedem ko covek, zelim da ne nosim jedne patike po dve godine, zelim da imam para da odem na more. JAKO SAM POHLEPAN (po tovjim standrdima)... zelim samo 10 % Onoga sto ti imas, i to samo pohlepni kapitalizam, nama pohlepnima moze da obezbedi.

Te price da je neko ko zeli novac i vise novca - pohlepan je glupost. Glupost koju su izmisli zavidni siromasniji.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

http://mondo.rs/a642749/Info/Svet/Kim-Dzong-un-pogubio-tecu-SAD-prate-situaciju.html

Само ви прочитајте речи овог саопштења (званичног!), тај тон и ту терминологију и све је јасно, о каквим се лудацима ради.

Кад помињем лудаке морам да поткачим и она чудовишта из Беле куће која убијају људе дроновима као да смо у игрици или у средњем веку, али није тема сад о њима. Макар не тероришу своје људе, сила је увек била сила, али само су лудаци убијали своје.

Ljubav prema bliznjima. Ruska misija je urodila plodom

Подели на овим сајтовима

Ljubav prema bliznjima. Ruska misija je urodila plodom

Amerikanci ubijaju ljude sirom sveta.. uglavnom vojna lica , bude i stete u civilima (bez vecih zlocina, u smislu da namerno pobiju neke civile)  - svi ih redom prozivaju.

Ovi likovi ubijaju svoje sugradjane i familiju zarad ideologije - svi ih brane..kad tako postupaju sa svojima kako li bi tek sa tudjima?

Logika?!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Robovlasništvo možda, ili ćeš i to povezati sa kapitalizmom, za stav koja je postojala mnogo pre kapitalizma, kapitalizam odjednom postaje glavni krivac.  :aplauz:

Pa ne znam sa kojim sistemom da povezem branje pamuka po Virdziniji ako ne sa liberalnim kapitalizmom ....

A ovaj drugi deo, o postojanju robovlasnistva pre kapitalizma itd da te podsetim samo da je za vreme carske Rusije Sibir radio punom parom te bi stoga mogao da oslobodis odgovornosti i Staljina za slanje u Sibir posto je ta praksa vec postojala i pre boljsevicke revolucije .... Cisto ono da budes dosledan i da se drzis jednog principa, sto univerzalnijeg to bolje po princip ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...