Jump to content

Руско православље у Северној Кореји (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Северна Кореја јесте оцрњена од стране Амера. Али да воле да лажу, воле брате. Ево неких примера који су последица слабог коришћења компјутера, посебно фотошопа Blic Online | Sve fotošop brljotine Severne Koreje

Severna Koreja fotošopom održavala u životu smrtno bolesnog Kim ...

:)

Подели на овим сајтовима

Zna sta su pricali na zapadu za komuniste? Da komunisti jedu decu. Mislis li da tu ima deseti deo istine?

Kako nema gde god da je komunizam vlada postojali su logori i ubistva istomšljenika, nubijali su svoj narod i to na milione. Ni jedna ideologija nije toliko ljudi ubila i toliko zla donela kao komunizam. 

Подели на овим сајтовима

Северна Кореја јесте оцрњена од стране Амера. Али да воле да лажу, воле брате. Ево неких примера који су последица слабог коришћења компјутера, посебно фотошопа http://www.blic.rs/Vesti/Svet/424351/Sve-fotosop-brljotine-Severne-Koreje 

Severna Koreja fotošopom održavala u životu smrtno bolesnog Kim ...

:)

Nesto ti nije u redu sa linkom ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kako nema gde god da je komunizam vlada postojali su logori i ubistva istomšljenika, nubijali su svoj narod i to na milione. Ni jedna ideologija nije toliko ljudi ubila i toliko zla donela kao komunizam. 

A rec mi i, jesi li cuo za slucaj da je neki partijski funkcioner ispekao na raznju dete i pojeo posto su to govorili na zapadu za komuniste.

I jos mi navedi primer liberalne drzave koja je iskorenila zlo, korupciju, kriminal, ubistva ratovanja, oruzja, smrt nevinih itd ...

Подели на овим сајтовима

'Леба колко нећеш:

407435_enhancedbuzz484313850774192_ff.jp

Папир све трпи.

Jos samo da nam pokazes ko je retusirao ove fotke? Ako su severnokoreanci onda bih molio za neku potvrdu toga ... vrlo sam skepticanb kada je politicka propaganda zapada u pitanju od kada su napali Irak jer ima atomsku bombu i slicne stvari ....

Подели на овим сајтовима

A rec mi i, jesi li cuo za slucaj da je neki partijski funkcioner ispekao na raznju dete i pojeo posto su to govorili na zapadu za komuniste.

I jos mi navedi primer liberalne drzave koja je iskorenila zlo, korupciju, kriminal, ubistva ratovanja, oruzja, smrt nevinih itd ...

Čekaj zar ne pričamo o koreji, i mislim da je ubijanje, kriminal i korupcija od strane pojedinca, neuporedivo sa sistematskim uništavanjem i ubijanjem svega i svakoga ko ne razmišlja kao državni vrh. Usput kao što rekoh ni jedna ideologija pa ni nacistička nije kriva za više smrti i ubista nevinih ljudi kao što je slučaj sa komunizmom, gde god da se pojavio, pa nešto ne mislim da je drugačiji slučaj i u koreji.

Подели на овим сајтовима

Jos samo da nam pokazes ko je retusirao ove fotke? Ako su severnokoreanci onda bih molio za neku potvrdu toga ... vrlo sam skepticanb kada je politicka propaganda zapada u pitanju od kada su napali Irak jer ima atomsku bombu i slicne stvari ....

Могуђе је и то. Мада су комунисти познати по лажирању истине. То им је у крви. 

Ево једне кратке репортаже о Северној Кореји

http://www.youtube.com/watch?v=NM4Gipyh8T4

Радили је Амери, тако да ствари сигурно нису тако црне. Али опет... Чим они забрањују слободно снимање и кретање странаца значи да има нешто што се жели сакрити. То је просто чињеница. Мада и тада се може лажирати стање снимањем "картон ситија" и сиротиње која свуда постоји и приказивање тога као општег стања, плаћање људи да лоше говоре... То су радели и са СФРЈ својевремено. Док сам не одем и не видим не верујем много у извештаје, посебно западне.

Подели на овим сајтовима

Čekaj zar ne pričamo o koreji, i mislim da je ubijanje, kriminal i korupcija od strane pojedinca, neuporedivo sa sistematskim uništavanjem i ubijanjem svega i svakoga ko ne razmišlja kao državni vrh. Usput kao što rekoh ni jedna ideologija pa ni nacistička nije kriva za više smrti i ubista nevinih ljudi kao što je slučaj sa komunizmom, gde god da se pojavio, pa nešto ne mislim da je drugačiji slučaj i u koreji.

A na sta ti lici ubijanje po libiji, iraku, afganistanu? Mislis da se oni ne slazu sa politikom "drzavnog vrha" liberalne nam amerike pa ih zato rokaju? Ili cisto iz covekoljublja, da im skrate muke ....

Подели на овим сајтовима

Сада поново гледам ону репортажу. Приказују жену која пере веш у реци, руиниране зграде, пијаца са мало робе, фабрику из чијег се димњака не вије дим и изгледа да дуже времена не ради, сиромашне делове града.... На тренутак сам помислио да гледам репортажу из демократске нам Србије. Али су ми слике војника по улицама и ПВО системи ипак показали да није Србија у питању.

Подели на овим сајтовима

A na sta ti lici ubijanje po libiji, iraku, afganistanu? Mislis da se oni ne slazu sa politikom "drzavnog vrha" liberalne nam amerike pa ih zato rokaju? Ili cisto iz covekoljublja, da im skrate muke ....

Nigde ja to ubijanje ne pravdam, samo kažem da najmosovnija ubijanja su izvršana upravo zbog komunističke ideologije. Onda još jedna razlika je što niti nacisti niti Amerikanci nisu ubijali svoje ljude, nisu ih iz svoje zemlje masovno iz kuća otimale ljudi i vodili ih u logore. 

Tako da ovo što si naveo što su Amerikanci i Rusi radili po avganistanu, što sada Amerikanci rade po Libiji Iraku itd je loše, ali to je tako svaka velika imperija je to isto radila kroz celu istoriju čovečanstva, i dalje stoji da je to loše ne sporim to, ali koliko god da je to loše komunizam je radi mnogo gore stvari.

Подели на овим сајтовима

Nigde ja to ubijanje ne pravdam, samo kažem da najmosovnija ubijanja su izvršana upravo zbog komunističke ideologije.

Najmasovniji zlocini i najvise nevinih je stradalo bas zbog kapitalisticke ideologije i liberalnog kapitalizma. Prvi svetski, drugi svetski, robovlasnistvo i trgovina robljem, kolonijalna osvajanja, ratovi i zlocini kolonijalnih sila....

Komunisti su mala deca u poredjenju sa kapitalistima tebra ...

Подели на овим сајтовима

Tako da ovo što si naveo ...što sada Amerikanci rade po Libiji Iraku itd je loše, ali to je tako svaka velika imperija je to isto radila kroz celu istoriju čovečanstva, 

Vidis kako tebi zlo i zlocini i ne smetaju previse, imas ti razumevanja za takve stvari ... Smeta ti jedino kada isto to zlo rade komunisti ... ali kada to naredi kongres to nije vise zlo, jeste lose ali mislim, sta da se radi, ljudi smo, ko radi taj i gresi ....

Подели на овим сајтовима

Najmasovniji zlocini i najvise nevinih je stradalo bas zbog kapitalisticke ideologije i liberalnog kapitalizma. Prvi svetski, drugi svetski, robovlasnistvo i trgovina robljem, kolonijalna osvajanja, ratovi i zlocini kolonijalnih sila....

Čekaj napišeš prvo zbog liberalnog kapitalizma i onda nabraaš robovlasništvo i trgovanje rooblom. Wut??

A za ostalo ne znam da li si primetio, ali kololijalna osvajanja i ratovi nešto nemaju veze sa kapitalizmom svega je toa bilo u svakoj ideologiji, tako da tako nešto pripisuješ samo jednoj, je pa... ajde da kažem neozbiljno.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...