Jump to content

Руско православље у Северној Кореји (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не би сад ово требало поредити са мафијом. Ипак је у питању сарадња две државе. Русија као држава нема скоро ништа од тога што је отворена једна црква у Пјонгјангу. Од миланског едикта до данас стално неко покушава да политички инструментализује Цркву, па тако и у Русији, а и код нас, сад Црква се ту нешто копрца колико може.  

Ako ti stvarno verujees da je surovi diktator dozvolio jednu religiju iz ciste ljubavi prema ljuskom rodu... mislim da razmisljas naivno... nema Rusija nista.. ovo ti je klasicno slihtarenje Rusiji... nista drugo...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ako ti stvarno verujees da je surovi diktator dozvolio jednu religiju iz ciste ljubavi prema ljuskom rodu... mislim da razmisljas naivno... nema Rusija nista.. ovo ti je klasicno slihtarenje Rusiji... nista drugo...

И цар Душан је био "диктатор" и сви Немањићи су били диктатори. То што нека држава није уређена као Америка, не значи да је то сурова диктатура. Диктатор јесте, али не знамо да ли је суров. И оно што је код њега битно јесте то да је устао против америчке тираније, то је сурова диктатура.
Подели на овим сајтовима

И цар Душан је био "диктатор" и сви Немањићи су били диктатори. То што нека држава није уређена као Америка, не значи да је то сурова диктатура. Диктатор јесте, али не знамо да ли је суров. И оно што је код њега битно јесте то да је устао против америчке тираније, то је сурова диктатура.

Koreja jeste surova diktatura.

Amerika je slika i prilika drzave koja postuje prava svojih gradjana, ima podeljenu vlast i jedan od najboljih mogucih politickih sistema unutrasnje politike.

Recimo... da biras.. gde bi pre ziveo.. u Americi ili u Koreji?

Подели на овим сајтовима

Koreja jeste surova diktatura. Amerika je slika i prilika drzave koja postuje prava svojih gradjana, ima podeljenu vlast i jedan od najboljih mogucih politickih sistema unutrasnje politike.   Recimo... da biras.. gde bi pre ziveo.. u Americi ili u Koreji?

Живео бих у Кореји. Америка је слика и прилика империјализма, само привидна демократија, имитирање исте, а иза завесе се налазе лудаци који би целу планету побили ако би им то донело зараду и било омогућено.

Џорџ Вашингтон "Индијанци су животиње, они само личе на људе да би нам служили." Оснивач Америке овако говори. Прво су дошли, побили оне којима та земља припада, довукли робове, на њима се иживљавали до скора, покушали и њих да побију, а сад ми изигравају демократију која иде около по свету и убија. Фуј. Диктатура 2 партије, не много боље од диктатуре једне партије у Кореји. Успут и Корејци бирају своје делегате на изборима и самог вођу сваких 5 година.
Подели на овим сајтовима

Mislis na SAD i Guantanamo?

Није тема о њима, али кад их помену, мислим и на САД.

Њихов режим је сигурно бољи од нашег, у то сам сигуран. Они те униште из идеала, ови наши те униште из интереса новца и издаје. 

Је л' из оних идеала захваљујући којима се деца великог вође школују у Швајцарској, на трулом западу, док им народ гладује? :) Или из оних захваљујући којима овај сада велики вођа воли да прати НБА (тај културни феномем зле Америке) и да се дружи са Родманом, док народ нема ни телевизор?

Ја се не сматрам уништеним, имам да једем, пијем, не идем у затвор кад изнесем политички став, имам за понеко пиво... Имам и нет, ко што видиш... итд. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Живео бих у Кореји. Америка је слика и прилика империјализма, само привидна демократија, имитирање исте, а иза завесе се налазе лудаци који би целу планету побили ако би им то донело зараду и било омогућено.

A ja mislim da lazes. Svako iskren i realan bi pre izabrao Ameriku nego Koreju. 

Је л' из оних идеала захваљујући којима се деца великог вође школују у Швајцарској, на трулом западу, док им народ гладује?  :) Или из оних захваљујући којима овај сада велики вођа воли да прати НБА (тај културни феномем зле Америке) и да се дружи са Родманом, док народ нема ни телевизор?

To je to cuveno licemerje, obratite pazznju na kompjuter koji ima... 

Un%20Apple.jpg

Подели на овим сајтовима

Није тема о њима, али кад их помену, мислим и на САД.

Је л' из оних идеала захваљујући којима се деца великог вође школују у Швајцарској, на трулом западу, док им народ гладује? :) Или из оних захваљујући којима овај сада велики вођа воли да прати НБА (тај културни феномем зле Америке) и да се дружи са Родманом, док народ нема ни телевизор?

Ја се не сматрам уништеним, имам да једем, пијем, не идем у затвор кад изнесем политички став, имам за понеко пиво... Имам и нет, ко што видиш... итд. :)

A ovo da gladuju i da nemaju televizore si cuo na CNN-u ili si gledao neki holivudski film ili si u telepatskoj vezi sa 20 miliona koreanaca pa tacno znas jesu li gladni, keki li im se ili piski i slicxno?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A ovo da gladuju i da nemaju televizore si cuo na CNN-u ili si gledao neki holivudski film ili si u telepatskoj vezi sa 20 miliona koreanaca pa tacno znas jesu li gladni, keki li im se ili piski i slicxno?

А ти наравно, спрам своје телепатске везе, знаш да све то није истина... Можда и размишљаш да Италију замениш НР Корејом...

Подели на овим сајтовима

А ти наравно, спрам своје телепатске везе, знаш да све то није истина... Можда и размишљаш да Италију замениш НР Корејом...

Pa vidim neki vrse smotru korejskih frizidera pa tacno znaju jesu li vecerali i koliko koreanci danas i da li su gladni ili siti ... Pa me zanima kako znaju te stvari ...

Da ne pominjemo televizore jer je opste poznata stvar da u koreji postoji samo jedan TV prijemnik i to crno beli ...za velikog vodju ...

Подели на овим сајтовима

Pa vidim neki vrse smotru korejskih frizidera pa tacno znaju jesu li vecerali i koliko koreanci danas i da li su gladni ili siti ... Pa me zanima kako znaju te stvari ...

Da ne pominjemo televizore jer je opste poznata stvar da u koreji postoji samo jedan TV prijemnik i to crno beli ...za velikog vodju ...

Tebe da stvarno zanima, pogledao bi jedan ood milion dokumentaraca o koreji, a imaju ih i evroplljani ne samo amerikanci, procitao bi podatke o tome koliko imaju zaposlenih, koliko nezaposlenih, kolika je plata... koliko imaju beskucnika.. i znao bi generlano kako narod zivi..

Подели на овим сајтовима

Нисам гледао Си ен ен, али никада нисам чуо ни од кога да се тамо живи нормално, сем у једном коментару на неку вест из Политике, где је човек рекао да је био тамо и да се живи нормално, ако ћемо поштено. Што не значи да верујем у све што се прича у медијима али ако је и 10-и део тачан опет имамо посла са лудацима. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Tebe da stvarno zanima, pogledao bi jedan ood milion dokumentaraca o koreji, a imaju ih i evroplljani ne samo amerikanci, procitao bi podatke o tome koliko imaju zaposlenih, koliko nezaposlenih, kolika je plata... koliko imaju beskucnika.. i znao bi generlano kako narod zivi..

Сигурно да имају мању незапосленост од Американаца. А Европљани страшно објективне документарце праве.  http://www.youtube.com/watch?v=xLgjhRyyYcI

Прво их Американци униште санкцијама, па их оптужују за сиромаштво.
Подели на овим сајтовима

Нисам гледао Си ен ен, али никада нисам чуо ни од кога да се тамо живи нормално, сем у једном коментару на неку вест из Политике, где је човек рекао да је био тамо и да се живи нормално, ако ћемо поштено. Што не значи да верујем у све што се прича у медијима али ако је и 10-и део тачан опет имамо посла са лудацима. 

Zna sta su pricali na zapadu za komuniste? Da komunisti jedu decu. Mislis li da tu ima deseti deo istine?

A evo, pogledaj i video iz predhodnog posta pa upotrebi onu formulu, "ako je samo deseti deo istina", pa mi reci umiru li od gladi i imaju li televizore po kucama?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...