Lion Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Да видимо ко је где... :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Одавле: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Прњавор (што у пријеводу значи манастирски посјед), Република Српска Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ja sam autenticna Ercovka. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ЧАЧАК ПАНОРАМА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Само, напишите поред слике и које је место... 0104_cheesy Идемо даље... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ja се јављам одавде: Манастир Св.Василија Острошког у Бијељини. 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Бања Лука Прецизније: ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ( то је тај зликовац. ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Lion рече: ????, ???????? ????? ????? ? ???? ?? ?????... 0104_cheesy ????? ????... ?,?????,???????? ?? klapklap ??? ?????????? ???? klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Dakle, odakle ste i da li imate zelju da zivite u nekom drugom mjestu? Sta vam se svidja a sta ne u vezu grada gdje trenutno zivite? Ja sam iz Banjaluke, volim ovaj grad, nije premalen a nije ni dzungla... Ljudi su koliko toliko "pitomi", susretljivi... Jos uvjek nije sav u betonu (mada se mnogi trude da bude tako) pa nam je onda i ljeto zeleno... :smiley: Samo mi je zao sto su mi dobri koncerti i dobre predstave poprilicno daleko... A rado bih negdje na more da zivim... 0202_238 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ja trenutno zivim u Derventi (republika srpska). grad bez ljudi. srbi u inostranstvu, muslimani i hrvati se ne vracaju (sto je dobro) 0104_cheesy volim ovaj grad, jeste da je pust sve do avgusta kad dolaze gastarbajteri, tako da u njemu nema nikakvih desavanja. e sad, rodio sam se u Travniku, do rata zivio u Umagu, pa sam zivio u Begecu (selo kod novog sada), radio u austriji u veldenu i sefeldu ali naj naj mjesto je moje selo pored Dervente lupljanica 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Ја живим у Лазаревцу. 0409_feel 0442_feel 0442_feel У нашој цркви је сахрањено 30000 аустро-угара и 20000 Срба. 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ssimke рече: ja trenutno zivim u Derventi (republika srpska). grad bez ljudi. srbi u inostranstvu, muslimani i hrvati se ne vracaju (sto je dobro) 0104_cheesy volim ovaj grad, jeste da je pust sve do avgusta kad dolaze gastarbajteri, tako da u njemu nema nikakvih desavanja. e sad, rodio sam se u Travniku, do rata zivio u Umagu, pa sam zivio u Begecu (selo kod novog sada), radio u austriji u veldenu i sefeldu ali naj naj mjesto je moje selo pored Dervente lupljanica dada ?? ?? ??? ????? ?? ?????? , ( ? ?? ??? ??????? ??? "?" ???????) , ?????, ? ???? ??? ?? ?????? ? ?????? ??? ??? ???? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука