Jump to content

Одакле се јављате ?

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

Да видимо ко је где...  :smiley:

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Само, напишите поред слике и које је место...  0104_cheesy

Идемо даље...

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Ja се јављам одавде:

Постављена слика

Манастир Св.Василија Острошког у Бијељини. 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Dakle, odakle ste i da li imate zelju da zivite u nekom drugom mjestu?

Sta vam se svidja a sta ne u vezu grada gdje trenutno zivite?

Ja sam iz Banjaluke, volim ovaj grad, nije premalen a nije ni dzungla...

Ljudi su koliko toliko "pitomi", susretljivi...

Jos uvjek nije sav u betonu (mada se mnogi trude da bude tako) pa nam je onda i ljeto zeleno... :smiley:

Samo mi je zao sto su mi dobri koncerti i dobre predstave poprilicno daleko...

A rado bih negdje na more da zivim...  0202_238 0311_womens

Подели на овим сајтовима

ja trenutno zivim u Derventi (republika srpska). grad bez ljudi. srbi u inostranstvu, muslimani i hrvati se ne vracaju (sto je dobro)  0104_cheesy

volim ovaj grad, jeste da je pust sve do avgusta kad dolaze gastarbajteri, tako da u njemu nema nikakvih desavanja.

e sad, rodio sam se u Travniku, do rata zivio u Umagu, pa sam zivio u Begecu (selo kod novog sada), radio u austriji u veldenu i sefeldu ali naj naj mjesto je moje selo pored Dervente lupljanica  0202_238

Подели на овим сајтовима

ssimke рече:

ja trenutno zivim u Derventi (republika srpska). grad bez ljudi. srbi u inostranstvu, muslimani i hrvati se ne vracaju (sto je dobro)  0104_cheesy

volim ovaj grad, jeste da je pust sve do avgusta kad dolaze gastarbajteri, tako da u njemu nema nikakvih desavanja.

e sad, rodio sam se u Travniku, do rata zivio u Umagu, pa sam zivio u Begecu (selo kod novog sada), radio u austriji u veldenu i sefeldu ali naj naj mjesto je moje selo pored Dervente lupljanica  dada

?? ?? ??? ????? ?? ?????? , ( ? ?? ??? ??????? ??? "?" ???????) , ?????, ? ???? ??? ?? ?????? ? ?????? ??? ??? ???? ?????

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...