Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 кликни на смајл! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Толико живо присуство демонске силе никада у животу нисам осетио као на ова два сајта : 1. Фејсбук група "АТЕИСТИ СРБИЈЕ" и 2. Форум "АТЕИСТИ" ...ни на Хеви Метал концертима ! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Ма ово су неки болесници када само видим шта пишу о Православљу.Остале теме нећу ни гледам. Srbija_smesko У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ?????? ?? ?????! 0110_hahaha odlicno, hakeri sad znate gde da udarite bez milosti Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ?????? ?? ?????! 0102_laugh ?????? ????? ???? :cheesy2: ...????? ??????????,?????????? ? ?????????? ????? ???????? ? ?????? ?? ???? ????????? ????????. :cheesy2: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Мислим да су већина тинејџери и сатанисти на сајту.....то сам приметио са њиховог ФБ-а... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Ево их дошли атеисти на видовдан: http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=10&t=8826 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ФУЈ! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Ма будале...како ће се кајати..поготово ови пљувачи без трунке срама.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Шта вам је то чудно. Да видите шта има тек у Русији. На руском православном форуму учерствују и они. Једимо у потпису аватара стоји вероисповест. У Русији је био например институт атеизма. Уостало, они су подигли споменик и то не један Јуди искариотском. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Pošto je nekima poznato da sam učlanjen i na ateističkom forumu (izmedju ostalog) , a, da ne bi ispalo da krijem ... evo , priznajem .... tamo mi je isti nick kao i ovde , ista je i slika ... imao sam u početku drugi nick (Ateista-misionar) ... i slika je bila druga na mom profilu stoji (na : o čemu razmišljaš) Kako da crkve ostanu prazne ... što pre ! https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2888.msg70133.html#msg70133 te citate su mi tamo pronašli ... hteo sam da otvorim temu ovde , pa sam ih pitaio ! evo linka ... http://ateisti.ning.com/forum/topics/ima-li-neko-ko-poznaje-novi?xg_source=activity možete pitati bilo šta ... samo javno ... nemojte na PP za početak da kazem da sam protivnik ... veliki ... crkve , kao institucije ali NE I VERE , same po sebi ... možemo o tome ... ako nekoga interesuje ... ako ne ... ništa .. samo sam hteo da se zna ... pošto me je neki špijun otkrio tamo i dostavio link gazdama ovde ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Брате, није ти требала ова порука уопште... Ми сви знамо ко си , шта си , а пре свега какав си.... То си много пута до сад показао..... нама свима је част да те рачунамо у наше друштво.... 0104_cheesy свако има своја уверења, па и ти... тако, не обазири се много шта ти други кажу... Ти знаш колико си искрен , а и други то знају.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ???????, ??? ?? ??????? ???????? ? ?? ?? ????? ???? ????????????. ????????! ??? ???? ????? ??? ????.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Само је кратко стајао тај споменик. Мислим да је у неком манастиру постављен. например, Лењин је укинуо недељу. Сви дани су имали називе 1 2 3 и 5. И то тако да слободни дани су код разних група радика били у друго време, тако да породица никад није била на окупу. Стаљин је вратио то после. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ???? ?? ?????? ?????? ??? ????????. ?????? ?? ?? ? ????? ????????? ?????????. ????????, ????? ?? ?????? ??????. ??? ???? ?? ????? ?????? 1 2 3 ? 5. ? ?? ???? ?? ???????? ???? ?? ??? ?????? ????? ?????? ???? ? ????? ?????, ???? ?? ???????? ????? ???? ???? ?? ?????. ?????? ?? ?????? ?? ?????. ??????????! klapklap ????-??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука