Никола Поповић Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Ево једног другачијег сајта о Србији са намером да привуче стране туристе. Фотографије су посебне, места су снимана баш из оног правог угла и, чини ми се ипак, да је недовољно приказано о Србији. Међутим, нама одавно фали стила у презентовању, а овај сајт има управо то - стил! http://lifestyle.serbia.travel/about/ п.с. Сајт је на енглеском. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Лепо. Ово као инстаграм. Па да, један нови начин. У складу са временом, није чак ни авангардно, већ баш у складу. Хоћеш да понудиш нешто - поштуј токове и правила. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука