Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 наведите домаћу и страну глумицу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Dama sa moga avatara 0104_cheesy Louise Brooks klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> ima tu jos par njih, May Alison, Clara Bow.. i sl... nabrajala bih do ujutru ali Louise mi je neprevazidjena klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Gdje je sad onaj Cvele da vidi sta znaci "sijati" 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 CATE BLANCHETT :cheesy2: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 CATE BLANCHETT :cheesy2: ?????? :smiley:????? ???????,??????? ???? ?????????? ?????,??????????,?????????...????? ??? ? ?????? ????. klapklap Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Нпр. leelee sobieski украјинка Vera Farmiga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ја немам уметнички критеријум за глумице ... критеријум за ову је: глумила свуда и све. Гвинет Палтроу, иако је вештачка плавуша клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Rose Byrne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Џесика Алба Моника Белучи gago.m је реаговао/ла на ово 1 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 гледам ове слике и гледам критеријум ... можда ипак додам још једну коју изузетно ценим, али ми некако увек слично глуми ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Хахахахаха,треба си ставит Милку Цанић klapklap pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 ?????? ???? ?????? ?????? ???? ?? ?? klapklap... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Dama sa moga avatara 0104_cheesy Louise Brooks 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Од наших нпр. Ружица Сокић( тако неки што их познајем звали `од мила` пиће бамбус klapklap) једном су је питали коју би књигу препоручила гледаоцима, а она ће прво Библију. Иначе, унука је свештеника. Занимљива је била нпр. трагично преминула Војка Чордић Чавајда, Бог душу да јој прости Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука