Караконџула Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Pazite , mislim da se jedan umjetnik poput Rabindranat Tagorea , kojeg smatram izvrsnim piscem , ne bi baš prepuštao ovakvim porivima kakvi su prikazani ovdje , iako je Indijac . Pa pokušajmo uporediti njegova umjetnička djela sa indijskim serijama !? Nebo i podzemlje . Tako da ciganijada nije vrh njihove kulture , bar za mene , a o ukusima neću raspravljati . Mada ima ljudi koji se oduševljavaju Indijom i njima sličnima , ja sam ipak preokupiran mnogo istočnijim narodima . kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 usne su fantasticne “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 usne su fantasticne Lepe indijke i indijci su najlepsi ljudi na svetu za mene. Mada kad su ruzni onda su bas zestoko ruzni. Lepe su usne."Spot" necu komentarisati. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Nikad nisam bio u Indiji , nisam ziveo sa njima pa ne mogu da sudim . Ono sto znam jeste da su istocne kuture toliko drugacije da treba covek dosta vremena da zivi sa tim narodima da bi tek poceo da shvata kako stvari funkcionisu . Neko ko nije ziveo u Indiji jednostvano nema na osnovu cega da donosi zakljucak o bilo cemu vezanom za njihovu kulturu, umetnost ili bilo sta drugo . I nikakve knjige , filmovi, studije , istrazivanja ne mogu da ni za dlaku da pomere necije razumevanje drugih naroda ukoliko se ne zivi sa njima . Ovo kazem na osnovu sopstvenog iskustva sa jednim drugim istocnim narodom . Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука