Jump to content

Bollywood

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima li koreografa i scenografa na ovom forumu,volela bi da cujem necije strucno misljenje molim vas :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :)):)) :))

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Добри су само још да има ко добро зна индијски за превод, да гледамо нихове филмови... не волим серије нихове, али иначе филмови су тотално ок

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Добри су само још да има ко добро зна индијски за превод, да гледамо нихове филмови... не волим серије нихове, али иначе филмови су тотално ок

Meni su oni urnebsno smesni,nema sanse ako sam tuzna ili ne raspolozena da kad pogledam ovo ne pocnem da se smejem,znaci cirkus je mala beba za njih.

Подели на овим сајтовима

Ово су озбиљни пројекти, врхунска изведба. Сваки покрет је на месту, сваки детаљ. Нама је смешно због неразумевања између култура. Мој фаворит је планетарни хит, са разлогом, послушајте и покушајте да "скинете" покрете.

Подели на овим сајтовима

Бог са тобом Гордана па ти се не зезаш?

Не ради се о културолошким разликама(ја и не волим западну културу исток ми је увек био ближи и шири и хуманији и духовнији....) и не сумњам да су они морали и да вежбају доста за ово као и они горе,али идејно,идејно је циркус,човече ко цртани филм на том нивоу креативности.Као неки виц,пародија.

Подели на овим сајтовима

О томе и говорим, наша перцепција је да је то смешно, циркус, а њихова да је то забавно и лепо. "прича" спота произилази из њихове културе и тако је представљена. као нпр. спотови америчких црнаца који данас осликавају њихова искуства и животне ставове.

Подели на овим сајтовима

Признај да си покушао да скинеш кореографију за "ТУнак"  :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

Мајкл је аматер и пародија  :)))

Koji crni Majkl pa on je suvereni vladar kica.On je samo fenomenalan fenomenalan izvodjac, ali nema ni jedan jedini spot i ako se vidi da su grdne pare ulozene sve savrseno odradjeno idejno crtani film.Ma on je cista zrtva industrije.Ali ne pamtim zadnji put kada sam videla idejno dobro osmisljen spot.Da je zaista umetnicki i ni pod kakvim uticajem...ako imas nek baci,ali mojne pliz ovo indijsko obdaniste. :)))

Подели на овим сајтовима

Па они јесу цигани, то је дакле врх уметност код њих а нама није.

Подели на овим сајтовима

a šta je umjetnost?

meni je ovo ispod dostojanstva,to su niski nagoni,čovijek je biće veće od toga po meni,jeste da se mi razlikujemo u kulturi,ali ja koliko znam recimo indija ima super književnost,znači nije stvar u drugoj civilizaciji,nego je stvar što je ovo neka njihova grand produkcija za nepismene mase,a one su većina tamo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...