Срђан Ранђеловић Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 На молбу архиепископа Григорија (Васељенска Патријаршија) и архиепископа Јелисеја (Московска Патријаршија), Свети Архијерејски Синод Јерусалимске Патријаршије, са благословом Његове Светости Патријарха јерусалимског г. Теофила, дозволио је да се велика светиња хришћанског света донесе у Енглеску. Часни крст је стигао 29. новембра 2013. године у грчку Саборну цркву Свих Светих у Лондону. У суботу, 7. децембра 2013. године у 15 часова Часни Животворни Крст стигао је у руску православну цркву Покрова Пресвете Богородице у Манчестеру. Архиепископ Јелисеј је служио молебан уз саслузење руског свештенства и протопрезвитера-ставрофора Александра Илића, пароха српског храма Светог Јована Крститеља у Халифаксу (Епархија британско-скандинавска). Храм је био испуњен верним народом који је дошао по благослов Божји и духовно освежење благодаћу Часног крста. Никола Поповић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Ух, где баш тамо где нам треба виза... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука