Jump to content

Majka i sin umrli na porođaju, pa oživeli

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://zena.blic.rs/Porodica/19250/Cudo-Majka-i-sin-umrli-na-porodjaju-pa-oziveli

47258_mamabeba_630x0.jpg?ver=1386499555

Kada su je doveli u porodilište, srce Trejsi Hermanfoster je prestalo da kuca zbog infarkta. I dečak koji je u međuvremenu rođen bio je mrtav. A onda se desilo čudo...

Majk Hermanstorfer, Trejsin suprug, nazvao je ovaj trenutak u kojem su se njegova žena i novorođeno dete 2009. godine vratili u život, božićnim čudom.

Srce njegove supruge Trejsi prestalo je da kuca samo nekoliko trenutaka nakon što su je na Badnje veče 2009. godine doveli u porodilište u Kolorado Springsu. Doživela je srčani udar. Lekari su hitnim carskim rezom pokušali da spasu bebin život. Međutim, ubrzo su Majku saopštili još jednu tužnu vest - i njegov sin izgubio je bitku za život.

Uplakan, uzeo je u ruke svog malenog sina, a onda osetio da se dečak pomera. U isto vreme i njegova tada 33 godine stara supruga ponovno je počela da diše.

- Gubio sam tlo pod nogama. Sve što sam imao uzeli su mi, a onda mi je odjednom sve bilo vraćeno. Bila je to Božja ruka - priča je Majk.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...