konstantin Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Jedan od njih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 да, замало. видиш ти шта је незнање, из ког сав грех. реално, 1980. се покајао крштењем и уласком у Етиопску Православну Цркву. штоно би рекло - брат! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 ??, ??????. ????? ?? ??? ?? ???????, ?? ??? ??? ????. ??????, 1980. ?? ??????? ???????? ? ??????? ? ???????? ??????????? ?????. ????? ?? ????? - ????! ????? ????, ???? ??????? ?? ?????????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 ??, ??????. ????? ?? ??? ?? ???????, ?? ??? ??? ????. ??????, 1980. ?? ??????? ???????? ? ??????? ? ???????? ??????????? ?????. ????? ?? ????? - ????! ????? ????, ???? ??????? ?? ?????????????? ?? ?? ?????? ... http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Marley#Religion клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 ??, ??????. ????? ?? ??? ?? ???????, ?? ??? ??? ????. ??????, 1980. ?? ??????? ???????? ? ??????? ? ???????? ??????????? ?????. ????? ?? ????? - ????! ????? ????, ???? ??????? ?? ?????????????? ?? ?? ?????? ... http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Marley#Religion ???? ?? ????...?? ????? ?????? , ?? ????? ?? ?????, ?? ????? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 дао му Господ да се спашава болешћу, умро је од рака ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Брате Медо, па чаба му је што се крстио у Етиопијској цркви,они и ако себе називају православнима то нису,они су Копти - Монофизити. PetarP је реаговао/ла на ово 1 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 знам, плићак ... ал и то је боље него растафари, а Бог прима искрено покајање ... а знам и да нема уласка у Царство, до преко Сина ... шта ја знам, видећемо и ми, себе и једни друге и Господа једног дана, не смемо никог осудити ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ??????? `????` ????????????????: joooj klapklap Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Slobodan chovek je sretan chovek, a oni to nisu. ?? ???? ???? ??????, ???? ?? ???? ? ?? ?? ?? ???????... .gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ????? ????, ?? ???? ?? ?? ??? ?? ?????? ? ??????????? ?????,??? ? ??? ???? ???????? ????????????? ?? ????,??? ?? ????? - ??????????. ??, ??? ??? ????? ????????? ... ??? ??? ???? ?????? ????? ???????? ??????? ???????? ??????????? ????? ... ?????? ??? ????????, ???? ?? ?? ??????? ... ?? ??? ???????? ?????? ? ?????????, ?? ? ???? ???? ???? ????? ???? ... ????????? ????????? ?? ????? ????? ? ????? ?? ?????? ????? ??? ???????? ? ??????? ?? ????? ??? ?????? ???? ??? ? ???? ??????? ?????????? ???? ? ????? ???? ... ?????? ?? ??????????? ... ??????? ?? ??? ????? ???? ?????????? ???? ???? ?????? ??????????? ?????, ??? ?? ? ??????????, ? ???? ?? ??????? ????????? ? ???????????????? ??? ?????? ?????? ?? ???, ??? ???? ???????????? ? ???? ?? ???????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Тек сам данас "открила" ову тему, а повод је био једно Медино питање упућено Димитрију на предавању: "Да ли је црква свесна да растафаријанци долазе и причешћују се...?" Упознала сам неке људе који имају везе са тим, и никако ми није јасно како неко може да буде црквен, да чита духовну литературу, да слуша духовну музику а гаји и продаје марихуану и мисли да је то његово задужење од Бога дато! Еј!!! Па то нема никакве везе једно са другим! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Иако има доста разлика, ова секта умногоме подсећа на хипи покрет, па сам о томе отворила тему на https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2333.new.html Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 хм, сад сам нешто размишљао ... јел зна неко колико Црква признаје крштење Етиопске Православне Цркве ... Мени је логично да признаје монофизитско крштење, нарочито ако признајемо римокатоличко по икономији. Они би требало да имају исти Символ вере као и ми, без filioque. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 шта значи то ''по икономији''? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука