Мирослав Павловић Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 ДА ЛИ ПАПА НАРОД БЛАГОСИЉА, ИЛИ ПОЗДРАВЉА? verum est in beer, w.a.mozart and antics је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 мени делује као да им удара мошу Милан Ракић, Anette, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 мени делује као да им удара мошу verum est in beer and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Започето од Мирослав Павловић, пре 38 минута У: Црква → Најаве, промоције feeble, Плутон and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 Neka mi Bog oprosti, ali meni deluje kao da maše w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2013 БЛАГОСИЉА, ИЛИ ПОЗДРАВЉА? ili je počeo da sluša neki heavy metal bend? Jelena 76 and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав Павловић Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 ДА ЛИ ПАПА НАРОД БЛАГОСИЉА, ИЛИ ПОЗДРАВЉА?PAPA BENEDIKT XVI.jpg Пази, пази и Џорџ Буш и Хилари Клинтон видели од Папе, па и они... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 ima ih kolko hoćeš https://www.google.rs/search?hl=sr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1472&bih=646&q=Sign+of+the+horns&oq=Sign+of+the+horns&gs_l=img.12..0i19l4.2239.2239.0.2958.1.1.0.0.0.0.75.75.1.1.0....0...1ac.2.32.img..0.1.75.awvRNSBXeeg Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 wicked w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 мени делује као да им удара мошу Ал колко су му добре ципеле... кидају.. дао би 100 јевреја за њих... за половне.. са елементима папиног задаха стопала... ако њему уопште десмр.. мислим, џону сад сигурно ал` фрањи се двоумим..куј знае? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Као да диригује филхармонијом. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав Павловић Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 КАКО ЉУБАВ У СВЕТУ ЦВЕТА... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав Павловић Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Два теолога Цела прича у пет слика.THE END. Конец! Воистину Москва третий Рим и хранительница православия ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Два теологаПапа Бенедикт и митр. Јован Зизјулас.jpg Цела прича у пет слика.THE END. Конец! Воистину Москва третий Рим и хранительница православия ! Биће ти сигурно боље. Само никако ван Цркве! Држ` се! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука