Марко Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Саопштење Информативне службе Епархије зворничко-тузланске http://www.eparhijazvornickotuzlanska.org/opsirnije.php?id=906&kategorija= ...Ако мене гонише, и вас ће гонити;ако моју ријеч одржаше и вашу ће одржати. Али све ће вам ово чинити због имена мојега, јер не познају Онога који ме посла. (Јн. 15.20-21) Ријечи Господа Исуса Христа најавиле су гоњења хришћана кроз вијекове. Тако је било, јесте данас, и биће и у будуће све до другог доласка Господа Исуса Христа. Новинарски посао јесте честито и поштено занимање али само ако га новинар, који прије свега треба бити истинољубив, правдољуб и богобојажљив, честито обавља у славу Имена Божијега а на објективну информисаност људи. Ових дана били смо свједоци бјесомучних изношења неистина против Његовог Преосвештенства Епископа зворничко-тузланског Господина Василија. Намјера нам није да се упуштамо у било какву дискусију са наручиоцима и ауторима текстова који су објављивани у дневним новинама а који су тенденциозно писани против црквених великодостојника. Свјесни да је Преосвећени Владика Василије изложен непотпуним, недореченим, ни једним доказом поткрепљеним осудама, морамо упитати: До када мислите обмањивати јавост неистинама? До када мислите писати јефтине памфлете који нису поткрепљени ни једним доказом осим злим намјерама наручиоца и аутора текстова? Писати о некоме кога не познајете лично, чија дјела и видљиви пастирски рад никада видјели нисте значи писати без љубави и праве истине. Писати на основу раније изречених неистина значи правити још већу неистину! „Ко има уши да чује нека чује“ (Мт. 13,9). Информативна служба Епархије зворничко-тузланске Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?????? ????? ?? ?????? ???????????. ?? ???? ???? ?? ???????? ??? ???? ?? ?????? ????? ??? ? ???????. ?? ?? ??????? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ?????? ?? ???????. nista novo za vladiku zvornicko tuzlanskog. svasta su o njemu pisali. a to da bi trebalo tuziti. meni nije jasno, sve novine iznose tolike lazi i klevete i niko za to ne odgovara. meni je to cudno. covek novinar i ima pravo da pise sta hoce i kad hoce i o kome god hoce. njih netreba tuziti, nego policija treba da to sve ispita i dokaze, ako se utvrdi da je novinar lagao odma mu oduzeti pravo da bude novinar i debelo ga kazniti. ili ako je u pravu onda kazniti osumnjicenog a novinara nagraditi. e tako po meni se nebi iznosile raznorazne lazi i dezinformisao narod Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука