Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Nije mi jasno zasto se brisu i zakljucavajku teme do sutra zar ce neko preko noci da promeni misljenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Teme se zakljucavaju da bi se glave malo ohladile.Da se ljudi ne bi potukli u temama.A i zato sto i mi moderatori imamo dusu.Moramo nekad i da spavamo.Ja licno ne mogu po svu noc da dezuram da bih kontrolisala da li ce neko postaviti nesto neprimereno ili uvrediti neciju licnost i ljudsko dostojanstvo. Brisu se poruke,koje ne prilice pravoslavnom forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Brisu se nacionalne normalne poruke koje imaju veze sa politikom a ne sa Pravoslaljavljem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Nikola, patriotizam je jedno, a sovinizam nesto sasvim drugo.Brisu se poruke mrznje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука