Jump to content

Bible Quiz 3D - fenomenalna igrica

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Jel na telefonu igras?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

jok - na ipadu ali može i na telefonu, instalirao sam čisto da probam i radi - ako imaš android, naravno

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa to pitam, jer nemam ni iPad, ni iPhone, ali imam neki skromniji android 2.3.6...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

inače, prilično sam siguran da bi ti bolje radio ako možeš da apdejtuješ android verziju - pod uslovom da imaš ok memorijsku karticu

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Koliko sam mogao da vidim, na ovom Huawei Ascend-u sto imam moze da se predje na verziju 4, samo sto moram prvo da uzmem karticu, jer nisam sirio memoriju, samo ono sto telefon vec ima fabricki. Kaze mi drugar da ima da se kupi 8 GB za oko 700 din.

Kad to uradim, ako Bog da, probacu odma` igricu...

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...