konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Najrelnije bi bilo protiv Nato i SAD. ?????,????? ?? ??? ? ??????????????? ?????, ??? ?????? ?????????? ne, odbrana od SAD i satanskog bloka pod Ikonom Hrista.Jel ti to mozda predstavlja kakav provlem??? 0409_feel ?? ??? ? ???? ?? ??? ? ???????????????? ??????? ???????, ?? ??? ???????? ?????? ???? ??? ????????... ?????? ?????? ????????? ? ??????????? ????????, ????? ? ???? ?? ?? ???, ?? ?? ???????? ???????, ???? ?? ?? ????? ???? ?? ?? ??????? ?? ???????????? ???????????... ?????, ?????????? ???????? ?????? ? ??????????????? ????? ?????, ???? ??????????? ????????? ??????, ????? ????, ??????? ?? ????. Hvala Bogu sto mnogi ne misle kao ti.Jbt,kakve ti prijatelje imas ako smatras da ti ove satanske sile nisu neprijatelji klapklap opasan si po okolinu 0202_238 klapklap ?????,????????? ??? ????? ?? ?? ???. ??????????? ????? ???? ????? ?? ??????? ??? ? ????(???? ?? ????,?? ?? ????? ??????? ??? ?????? ???????, ???...) il si corav, il si blentav, il se pravis da si i blentav i corav....Lepo rekoh, ne treba nikog napasti,pa ni njih.Njima su svojstveni napadi, a nam kao i do sad da se branimo,koliko mi je poznato imamo pravo na to pred Gospodom, zar ne? Ko nije sa nama protiv nas je, nema tu puno mudrolije, ko nas napadne protiv njega ratujemo.... A zamisli kakav bi to bio vojni savez batice,kad i samostalnoj rusiji ne mogu nista.....ko hijene i lesinari kruze oko Rusije, al to im je maksimum 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 po meni treba da budemo neutralni. ni levo ni desno. treba da zauzmemo stav da imamo vojsku da radi i pomaze. slati mlade vojnike da prave puteve, po selima stare opstine, skole itd. i potrebna nam je u slucaju zemljotresa, poplava itd. ORA je davno prosla ,samo ne znam zasto neko misli da nam vojska nije potrebna kao odbranbena sila...mnogo smo ekonomski jaki, mora da je to klapklapvojska treba da radi i da sluzi u humanitarne svrhe. to je osnova vojske. a ako nas neko napadne, tad ce nam svima podijeliti oruzije. jedini nacin da ostanemo kako tako samostalni to je da ne idemo ni lijevo ni desno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 po meni treba da budemo neutralni. ni levo ni desno. treba da zauzmemo stav da imamo vojsku da radi i pomaze. slati mlade vojnike da prave puteve, po selima stare opstine, skole itd. i potrebna nam je u slucaju zemljotresa, poplava itd. ORA je davno prosla ,samo ne znam zasto neko misli da nam vojska nije potrebna kao odbranbena sila...mnogo smo ekonomski jaki, mora da je to vojska treba da radi i da sluzi u humanitarne svrhe. to je osnova vojske. a ako nas neko napadne, tad ce nam svima podijeliti oruzije. jedini nacin da ostanemo kako tako samostalni to je da ne idemo ni lijevo ni desno.Rat sa prackama je davno prosao,a ti ako mislis da si sposoban da za sat vremna savladas mig 29 il t-84, onda si u pravu, nek nam dele oruzje kad pocne rat, a do tad nek se ukine voska il nek ide da kreci sivi Beograd.... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 po meni treba da budemo neutralni. ni levo ni desno. treba da zauzmemo stav da imamo vojsku da radi i pomaze. slati mlade vojnike da prave puteve, po selima stare opstine, skole itd. i potrebna nam je u slucaju zemljotresa, poplava itd. ORA je davno prosla ,samo ne znam zasto neko misli da nam vojska nije potrebna kao odbranbena sila...mnogo smo ekonomski jaki, mora da je to 0409_feelvojska treba da radi i da sluzi u humanitarne svrhe. to je osnova vojske. a ako nas neko napadne, tad ce nam svima podijeliti oruzije. jedini nacin da ostanemo kako tako samostalni to je da ne idemo ni lijevo ni desno.Rat sa prackama je davno prosao,a ti ako mislis da si sposoban da za sat vremna savladas mig 29 il t-84, onda si u pravu, nek nam dele oruzje kad pocne rat, a do tad nek se ukine voska il nek ide da kreci sivi Beograd.... 0110_hahahadrugar naravno da cemo da imamo vojnu akademiju gde ce se obucavati oficiri, koji ce znati razno razne vojne zavrzlame.a rat nece poceti siguran sam preko noci. dozivio sam pocetak rata i u hrvatskoj i u bosni i u srbiji (gde god sam bio poceo rat 0110_hahaha). nebrini ti za dijeljene oruzija, nemozes vjerovati kako se to brzo odradi, nedaj Boze da to dozivis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?? ???? ????? ?? ????? ? ???? ????.Pa ravnogorko, ne znam po kojoj logici....veovartno je i Drazo trebao pri kraju rata u savez sa crvenima, kao i Lazar sa Muratom....divan nacionalizam, nema tu sta...raduje vam se papa 0110_hahaha ???? ?????? ?? ????????, ????????? ????????. ?? ??? ? ???? ?????? ??? ???? ????? ?? 50-?? ??????, ????? ?????? ???? ? ???????. ????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ????????? ???????,???? ????? ????? ?? ???. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 po meni treba da budemo neutralni. ni levo ni desno. treba da zauzmemo stav da imamo vojsku da radi i pomaze. slati mlade vojnike da prave puteve, po selima stare opstine, skole itd. i potrebna nam je u slucaju zemljotresa, poplava itd. ORA je davno prosla ,samo ne znam zasto neko misli da nam vojska nije potrebna kao odbranbena sila...mnogo smo ekonomski jaki, mora da je to 0409_feelvojska treba da radi i da sluzi u humanitarne svrhe. to je osnova vojske. a ako nas neko napadne, tad ce nam svima podijeliti oruzije. jedini nacin da ostanemo kako tako samostalni to je da ne idemo ni lijevo ni desno.Rat sa prackama je davno prosao,a ti ako mislis da si sposoban da za sat vremna savladas mig 29 il t-84, onda si u pravu, nek nam dele oruzje kad pocne rat, a do tad nek se ukine voska il nek ide da kreci sivi Beograd.... 0110_hahahadrugar naravno da cemo da imamo vojnu akademiju gde ce se obucavati oficiri, koji ce znati razno razne vojne zavrzlame.a rat nece poceti siguran sam preko noci. dozivio sam pocetak rata i u hrvatskoj i u bosni i u srbiji (gde god sam bio poceo rat 0110_hahaha). nebrini ti za dijeljene oruzija, nemozes vjerovati kako se to brzo odradi, nedaj Boze da to dozivis. a sta to da dozivim 0409_feel 0110_hahaha smej.gifimao sam prilike da se druzim neko vreme sa akademcima, i video sam sta im je bilo bitno,velikoj vecini.Belo odelo i"korzo",kad je trebalo ici na branik svi su bili za "bolje pakt nego rat"....sramotna je vojska ciji akademci placu i mole da ne idu na front.Naravno ne svi... Slazem se sa tobom da treba imati dobru vojnu akademiju, al po uzoru na Rusku.Za vreme slobe smo imali bluzu 100.000 aktivnih vojnika,danas jedva 20 000 hiljada...i koga ti da odbrane...lepo je vatikan razbijo pravoslavnu Srbiji ,i duhovno i vojno,i ekonomski bas kao sto je i vizantiju, bas kao sto i ameri rade pre intervencije u nekoj zemlji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?? ???? ????? ?? ????? ? ???? ????.Pa ravnogorko, ne znam po kojoj logici....veovartno je i Drazo trebao pri kraju rata u savez sa crvenima, kao i Lazar sa Muratom....divan nacionalizam, nema tu sta...raduje vam se papa 0110_hahaha ???? ?????? ?? ????????, ????????? ????????. ?? ??? ? ???? ?????? ??? ???? ????? ?? 50-?? ??????, ????? ?????? ???? ? ???????. ????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ????????? ???????,???? ????? ????? ?? ???. Draza se prevce u grobu kad procita takve gluposti da ravnogorci hoce u savez sa hordama koji su protiv Srbije....dzabe vam se kleti u drazu, kad niste njegovi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 po meni treba da budemo neutralni. ni levo ni desno. treba da zauzmemo stav da imamo vojsku da radi i pomaze. slati mlade vojnike da prave puteve, po selima stare opstine, skole itd. i potrebna nam je u slucaju zemljotresa, poplava itd. ORA je davno prosla ,samo ne znam zasto neko misli da nam vojska nije potrebna kao odbranbena sila...mnogo smo ekonomski jaki, mora da je to 0409_feelvojska treba da radi i da sluzi u humanitarne svrhe. to je osnova vojske. a ako nas neko napadne, tad ce nam svima podijeliti oruzije. jedini nacin da ostanemo kako tako samostalni to je da ne idemo ni lijevo ni desno.Rat sa prackama je davno prosao,a ti ako mislis da si sposoban da za sat vremna savladas mig 29 il t-84, onda si u pravu, nek nam dele oruzje kad pocne rat, a do tad nek se ukine voska il nek ide da kreci sivi Beograd.... 0110_hahahadrugar naravno da cemo da imamo vojnu akademiju gde ce se obucavati oficiri, koji ce znati razno razne vojne zavrzlame.a rat nece poceti siguran sam preko noci. dozivio sam pocetak rata i u hrvatskoj i u bosni i u srbiji (gde god sam bio poceo rat 0110_hahaha). nebrini ti za dijeljene oruzija, nemozes vjerovati kako se to brzo odradi, nedaj Boze da to dozivis. a sta to da dozivim 0409_feel 0110_hahaha smej.gifimao sam prilike da se druzim neko vreme sa akademcima, i video sam sta im je bilo bitno,velikoj vecini.Belo odelo i"korzo",kad je trebalo ici na branik svi su bili za "bolje pakt nego rat"....sramotna je vojska ciji akademci placu i mole da ne idu na front.Naravno ne svi... Slazem se sa tobom da treba imati dobru vojnu akademiju, al po uzoru na Rusku.Za vreme slobe smo imali bluzu 100.000 aktivnih vojnika,danas jedva 20 000 hiljada...i koga ti da odbrane...lepo je vatikan razbijo pravoslavnu Srbiji ,i duhovno i vojno,i ekonomski bas kao sto je i vizantiju, bas kao sto i ameri rade pre intervencije u nekoj zemlji nedaj Boze da dozivis pocetak rata i dijeljenja naoruzanja.pitanje je koji je najbolji vojni savez za srbiju. ja sam odgovorio ni jedan. ni lijevo ni desno. budimo koliko god mozemo samostalni, odrzimo vojsku koliko mozemo da radi i pomaze. a mi smo sad suvise mali da bi se odbranili od neke jace sile. moral u narodu je pao, tehnologija zastarela, malen broj vojno sposobnih. veliki bi nas samo iskoristili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 po meni treba da budemo neutralni. ni levo ni desno. treba da zauzmemo stav da imamo vojsku da radi i pomaze. slati mlade vojnike da prave puteve, po selima stare opstine, skole itd. i potrebna nam je u slucaju zemljotresa, poplava itd. ORA je davno prosla ,samo ne znam zasto neko misli da nam vojska nije potrebna kao odbranbena sila...mnogo smo ekonomski jaki, mora da je to 0409_feelvojska treba da radi i da sluzi u humanitarne svrhe. to je osnova vojske. a ako nas neko napadne, tad ce nam svima podijeliti oruzije. jedini nacin da ostanemo kako tako samostalni to je da ne idemo ni lijevo ni desno.Rat sa prackama je davno prosao,a ti ako mislis da si sposoban da za sat vremna savladas mig 29 il t-84, onda si u pravu, nek nam dele oruzje kad pocne rat, a do tad nek se ukine voska il nek ide da kreci sivi Beograd.... 0110_hahahadrugar naravno da cemo da imamo vojnu akademiju gde ce se obucavati oficiri, koji ce znati razno razne vojne zavrzlame.a rat nece poceti siguran sam preko noci. dozivio sam pocetak rata i u hrvatskoj i u bosni i u srbiji (gde god sam bio poceo rat 0110_hahaha). nebrini ti za dijeljene oruzija, nemozes vjerovati kako se to brzo odradi, nedaj Boze da to dozivis. a sta to da dozivim 0409_feel 0110_hahaha smej.gifimao sam prilike da se druzim neko vreme sa akademcima, i video sam sta im je bilo bitno,velikoj vecini.Belo odelo i"korzo",kad je trebalo ici na branik svi su bili za "bolje pakt nego rat"....sramotna je vojska ciji akademci placu i mole da ne idu na front.Naravno ne svi... Slazem se sa tobom da treba imati dobru vojnu akademiju, al po uzoru na Rusku.Za vreme slobe smo imali bluzu 100.000 aktivnih vojnika,danas jedva 20 000 hiljada...i koga ti da odbrane...lepo je vatikan razbijo pravoslavnu Srbiji ,i duhovno i vojno,i ekonomski bas kao sto je i vizantiju, bas kao sto i ameri rade pre intervencije u nekoj zemlji nedaj Boze da dozivis pocetak rata i dijeljenja naoruzanja.pitanje je koji je najbolji vojni savez za srbiju. ja sam odgovorio ni jedan. ni lijevo ni desno. budimo koliko god mozemo samostalni, odrzimo vojsku koliko mozemo da radi i pomaze. a mi smo sad suvise mali da bi se odbranili od neke jace sile. moral u narodu je pao, tehnologija zastarela, malen broj vojno sposobnih. veliki bi nas samo iskoristili zato nas i hoce NATO da nasa deca ginu za Americke interese po svetu...saveznici pomazu saveznicima,e ne ratuju protiv saveznika.Zanimljivo je i to da bi tuzba protiv NATO morala da se povuce za '99 i samim tim bi prihvatili kapitulaciji i u diplomatskoj borbi za KIM. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 po meni treba da budemo neutralni. ni levo ni desno. treba da zauzmemo stav da imamo vojsku da radi i pomaze. slati mlade vojnike da prave puteve, po selima stare opstine, skole itd. i potrebna nam je u slucaju zemljotresa, poplava itd. ORA je davno prosla ,samo ne znam zasto neko misli da nam vojska nije potrebna kao odbranbena sila...mnogo smo ekonomski jaki, mora da je to 0409_feelvojska treba da radi i da sluzi u humanitarne svrhe. to je osnova vojske. a ako nas neko napadne, tad ce nam svima podijeliti oruzije. jedini nacin da ostanemo kako tako samostalni to je da ne idemo ni lijevo ni desno.Rat sa prackama je davno prosao,a ti ako mislis da si sposoban da za sat vremna savladas mig 29 il t-84, onda si u pravu, nek nam dele oruzje kad pocne rat, a do tad nek se ukine voska il nek ide da kreci sivi Beograd.... 0110_hahahadrugar naravno da cemo da imamo vojnu akademiju gde ce se obucavati oficiri, koji ce znati razno razne vojne zavrzlame.a rat nece poceti siguran sam preko noci. dozivio sam pocetak rata i u hrvatskoj i u bosni i u srbiji (gde god sam bio poceo rat 0110_hahaha). nebrini ti za dijeljene oruzija, nemozes vjerovati kako se to brzo odradi, nedaj Boze da to dozivis. a sta to da dozivim 0409_feel 0110_hahaha smej.gifimao sam prilike da se druzim neko vreme sa akademcima, i video sam sta im je bilo bitno,velikoj vecini.Belo odelo i"korzo",kad je trebalo ici na branik svi su bili za "bolje pakt nego rat"....sramotna je vojska ciji akademci placu i mole da ne idu na front.Naravno ne svi... Slazem se sa tobom da treba imati dobru vojnu akademiju, al po uzoru na Rusku.Za vreme slobe smo imali bluzu 100.000 aktivnih vojnika,danas jedva 20 000 hiljada...i koga ti da odbrane...lepo je vatikan razbijo pravoslavnu Srbiji ,i duhovno i vojno,i ekonomski bas kao sto je i vizantiju, bas kao sto i ameri rade pre intervencije u nekoj zemlji nedaj Boze da dozivis pocetak rata i dijeljenja naoruzanja.pitanje je koji je najbolji vojni savez za srbiju. ja sam odgovorio ni jedan. ni lijevo ni desno. budimo koliko god mozemo samostalni, odrzimo vojsku koliko mozemo da radi i pomaze. a mi smo sad suvise mali da bi se odbranili od neke jace sile. moral u narodu je pao, tehnologija zastarela, malen broj vojno sposobnih. veliki bi nas samo iskoristili zato nas i hoce NATO da nasa deca ginu za Americke interese po svetu...saveznici pomazu saveznicima,e ne ratuju protiv saveznika.Zanimljivo je i to da bi tuzba protiv NATO morala da se povuce za '99 i samim tim bi prihvatili kapitulaciji i u diplomatskoj borbi za KIM.tako je bilo i bice. dok su srbi bili jaki drugi su ratovali za nase interese, posle smo mi ratovali za turske interese, posle opet mi za tudje i tako to ide u krug. pasce i americko carstvo. zato bi bilo najbolje da mozemo nekako da se maknemo po strani. da mi nikog ne diramo a ni nas niko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?? ???? ????? ?? ????? ? ???? ????.Pa ravnogorko, ne znam po kojoj logici....veovartno je i Drazo trebao pri kraju rata u savez sa crvenima, kao i Lazar sa Muratom....divan nacionalizam, nema tu sta...raduje vam se papa 0110_hahaha ???? ?????? ?? ????????, ????????? ????????. ?? ??? ? ???? ?????? ??? ???? ????? ?? 50-?? ??????, ????? ?????? ???? ? ???????. ????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ????????? ???????,???? ????? ????? ?? ???. Draza se prevce u grobu kad procita takve gluposti da ravnogorci hoce u savez sa hordama koji su protiv Srbije....dzabe vam se kleti u drazu, kad niste njegovi ?????? ?? ???? ?? ?? ????,? ? ??? ?? ?? ????? ???????? ??? ????? ???????, ?? ???????????? ??????. ????? ?????? ?? ?? ???? ??? ?? 1950. ?????? ????? ??? ???????, ?? ?? ?? ????? ????? ?? ?????. ????? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ?????? ???,??? ??? ?? ? ??????, ????? ??? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Дража...2010...четници...партизани... сатанске државе...рат...дијељење оружија Људи,има ли ово везе с везом? Умјесто да тежимо и да се молимо за мир, и да презиремо рат и проливање крви, ми као да га призивамо и прижељкујемо... АлефШин је поставио интересантну тему,има се шта рећи у вези исте. Али, мислим да оваквим тоном и ''аргументима'' и вредносним системом, нећемо стићи далеко.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?? ???? ????? ?? ????? ? ???? ????.Pa ravnogorko, ne znam po kojoj logici....veovartno je i Drazo trebao pri kraju rata u savez sa crvenima, kao i Lazar sa Muratom....divan nacionalizam, nema tu sta...raduje vam se papa 0110_hahaha ???? ?????? ?? ????????, ????????? ????????. ?? ??? ? ???? ?????? ??? ???? ????? ?? 50-?? ??????, ????? ?????? ???? ? ???????. ????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ????????? ???????,???? ????? ????? ?? ???. Draza se prevce u grobu kad procita takve gluposti da ravnogorci hoce u savez sa hordama koji su protiv Srbije....dzabe vam se kleti u drazu, kad niste njegovi ?????? ?? ???? ?? ?? ????,? ? ??? ?? ?? ????? ???????? ??? ????? ???????, ?? ???????????? ??????. ????? ?????? ?? ?? ???? ??? ?? 1950. ?????? ????? ??? ???????, ?? ?? ?? ????? ????? ?? ?????. ????? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ?????? ???,??? ??? ?? ? ??????, ????? ??? ?? ???????. to se vidi vazda,u nasem dobu brankovica sinovi se vide od '45 al kao sto kazes svak u svoje ime....i samo me zanima ovo kome smo i sta pomogli?????Izjasni se, molim te... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?????...2010...???????...?????????... ???????? ??????...???...???????? ??????? ????,??? ?? ??? ???? ? ?????? ??????? ?? ?????? ? ?? ?? ?????? ?? ???, ? ?? ????????? ??? ? ????????? ????, ?? ??? ?? ?? ????????? ? ????????????... ??????? ?? ???????? ???????????? ????,??? ?? ??? ???? ? ???? ????. ???, ?????? ?? ??????? ????? ? ''???????????'' ? ?????????? ????????, ?????? ????? ??????.. ?????, ?? ??? ?? ????? ?????????, ????? ?? ?? ?????? ?????? ????? ???????,???? ?????? ??? ?? ???? ? ????????,??? ?? ????????? ???????????, ?? ???? ??? ?? ????????, ?? ????, ????? ????? ?????????? ?? ????? ????. ???? ??? ???? ?????????, ?? ??? ??? ?? ???? ???????? ?? ??? ???? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Ма не,наравно, треба дискутовати. Рекао сам да је тема занимљива... и сам сам коментарисао и на овој, и сродним темама. Али ми није јасно да се рат од појединих представља као нешто позитивно, чак шта више- то је за одбрану Православља од зле Америке и сл... Сад се сви као требамо дивити идеји о свеправославном војном пакту који под покровитељством Русије руши све пред собом и тд... 0110_hahaha И то због Драже Михаиловића, и његових борбених активности прије цирка пола вијека...ко другачије мисли,одмах не ваља, подржава ''сатанске силе'' и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука