Jump to content

Ево сјајни петопарац...

Оцени ову тему

Schmetterling

Препоручена порука

Постављена слика

??? ?????? ????????? ?? ??????? ????? ???? ?? ???????, ???? ?? ???????? ???????? ???? ??????, ???? ??? ???? ???? ?? ?? ???????.

?????. ???? ?? ?????? ?????? ????? ???????:

??? ???? ???????????, ??? ??? ????? ??????? ???????, ??? ??????? ? ??????? ? ???.

(...)

??? ?? ????? ????? ?? ?? ?? ???????????, ???????, ??????????? ??????? ??? ??? ???? ???? ??? ??????? ????????? ? ???????? ? ?????

? ????? ????? ????????? ????:

?????? ??? ??? ???? ?????? ? ????? ?? ???????????? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ????? ??????.? ??? ???? ???? ?? ????

????? ?? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ?????????

???????? ?????????????? ???????? ?? ?? ??, ???? ??? ?????? ?????? ????? ??? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????????? ???????, ?????????? ????? ?? ????????? ?? ??????. (???? ? ?? ?? ??? ???????)

?????, ????? ??? ???????, ????? ??????? ?? ????????? ?? ????? ???????, ? ???? ?? ???? ????????? ?? ?? ?? ?????? ????????.

?, ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ???? ? ?????? "?????? ????? ??????????? ? ???? ????? ?? ?????? ????????", ?? ??? ??????? ????? ?? ??? ???? ?? ?????? ? ???? (???? ??? ???????, ??? ??????, ??? ??? ? ?? ??????), ??? ????? ?? ???? - ??? ?? ??????? ?????, ??? ?? ?????? ??????? (? ?? ?? ?? ???? ?????? ????? ??????)?

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

Брате, могу да ти кажем из сопственог искуства да су ме увек обавештавали када ми уклоне пост као и разлоге истог...  у већини случајева је то радио Меда...  0110_hahaha  Чак и када сам претеривао више пута су ме упозоравали, а када сам баш претерао добио сам и опомену...  мада ја сам по овим "опуштеним" темама не знам какво је стање у другим деловима форума

.

..

...

Подели на овим сајтовима

?????, ???? ?? ?? ????? ?? ?????????? ???????? ?? ?? ?? ???? ???????????? ???? ?? ?????? ???? ??? ? ??????? ?????...  ? ?????? ????????? ?? ?? ????? ????...  0110_hahaha  ??? ? ???? ??? ?????????? ???? ???? ?? ?? ???????????, ? ???? ??? ??? ???????? ????? ??? ? ???????...  ???? ?? ??? ?? ???? "?????????" ?????? ?? ???? ????? ?? ????? ? ?????? ???????? ??????

??? ?? ???????, ???? ???? ???? ?????????. ?? ??? ????????? ???? ?? ?? ?? ????????.  confused
Подели на овим сајтовима

????? ?? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ?????????

???????? ?????????????? ???????? ?? ?? ??, ???? ??? ?????? ?????? ????? ??? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????????? ???????, ?????????? ????? ?? ????????? ?? ??????. (???? ? ?? ?? ??? ???????)

?????, ????? ??? ???????, ????? ??????? ?? ????????? ?? ????? ???????, ? ???? ?? ???? ????????? ?? ?? ?? ?????? ????????.

?, ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ???? ? ?????? "?????? ????? ??????????? ? ???? ????? ?? ?????? ????????", ?? ??? ??????? ????? ?? ??? ???? ?? ?????? ? ???? (???? ??? ???????, ??? ??????, ??? ??? ? ?? ??????), ??? ????? ?? ???? - ??? ?? ??????? ?????, ??? ?? ?????? ??????? (? ?? ?? ?? ???? ?????? ????? ??????)?

? ???? ?? ????? ???? ??????, ? ???? ?? ???? ?????????. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Да не цитирам сада своје поруке...  веруј ми да ме Меда СВАКИ пут обаввестио... или ако ми уклони неки увредљив садржај а пост остави обавести ме и остави ми линк до поруке...  

.

..

...

Подели на овим сајтовима

ОК, Анти Палма, верујем ја и теби и Меди.

Али, ево, некима се поруке бришу без обавештења, па бих само да ми се каже која је политика уредништва. Ништа више.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...