Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??? ?????? ????????? ?? ??????? ????? ???? ?? ???????, ???? ?? ???????? ???????? ???? ??????, ???? ??? ???? ???? ?? ?? ???????. ?????. ???? ?? ?????? ?????? ????? ???????: ??? ???? ???????????, ??? ??? ????? ??????? ???????, ??? ??????? ? ??????? ? ???. (...) ??? ?? ????? ????? ?? ?? ?? ???????????, ???????, ??????????? ??????? ??? ??? ???? ???? ??? ??????? ????????? ? ???????? ? ????? ? ????? ????? ????????? ????: ?????? ??? ??? ???? ?????? ? ????? ?? ???????????? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ????? ??????.? ??? ???? ???? ?? ????????? ?? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ????????????????? ?????????????? ???????? ?? ?? ??, ???? ??? ?????? ?????? ????? ??? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????????? ???????, ?????????? ????? ?? ????????? ?? ??????. (???? ? ?? ?? ??? ???????) ?????, ????? ??? ???????, ????? ??????? ?? ????????? ?? ????? ???????, ? ???? ?? ???? ????????? ?? ?? ?? ?????? ????????. ?, ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ???? ? ?????? "?????? ????? ??????????? ? ???? ????? ?? ?????? ????????", ?? ??? ??????? ????? ?? ??? ???? ?? ?????? ? ???? (???? ??? ???????, ??? ??????, ??? ??? ? ?? ??????), ??? ????? ?? ???? - ??? ?? ??????? ?????, ??? ?? ?????? ??????? (? ?? ?? ?? ???? ?????? ????? ??????)? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Брате, могу да ти кажем из сопственог искуства да су ме увек обавештавали када ми уклоне пост као и разлоге истог... у већини случајева је то радио Меда... 0110_hahaha Чак и када сам претеривао више пута су ме упозоравали, а када сам баш претерао добио сам и опомену... мада ја сам по овим "опуштеним" темама не знам какво је стање у другим деловима форума . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?????, ???? ?? ?? ????? ?? ?????????? ???????? ?? ?? ?? ???? ???????????? ???? ?? ?????? ???? ??? ? ??????? ?????... ? ?????? ????????? ?? ?? ????? ????... 0110_hahaha ??? ? ???? ??? ?????????? ???? ???? ?? ?? ???????????, ? ???? ??? ??? ???????? ????? ??? ? ???????... ???? ?? ??? ?? ???? "?????????" ?????? ?? ???? ????? ?? ????? ? ?????? ???????? ????????? ?? ???????, ???? ???? ???? ?????????. ?? ??? ????????? ???? ?? ?? ?? ????????. confused Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????? ?? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ????????? ???????? ?????????????? ???????? ?? ?? ??, ???? ??? ?????? ?????? ????? ??? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????????? ???????, ?????????? ????? ?? ????????? ?? ??????. (???? ? ?? ?? ??? ???????) ?????, ????? ??? ???????, ????? ??????? ?? ????????? ?? ????? ???????, ? ???? ?? ???? ????????? ?? ?? ?? ?????? ????????. ?, ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ???? ? ?????? "?????? ????? ??????????? ? ???? ????? ?? ?????? ????????", ?? ??? ??????? ????? ?? ??? ???? ?? ?????? ? ???? (???? ??? ???????, ??? ??????, ??? ??? ? ?? ??????), ??? ????? ?? ???? - ??? ?? ??????? ?????, ??? ?? ?????? ??????? (? ?? ?? ?? ???? ?????? ????? ??????)? ? ???? ?? ????? ???? ??????, ? ???? ?? ???? ?????????. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Да не цитирам сада своје поруке... веруј ми да ме Меда СВАКИ пут обаввестио... или ако ми уклони неки увредљив садржај а пост остави обавести ме и остави ми линк до поруке... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ОК, Анти Палма, верујем ја и теби и Меди. Али, ево, некима се поруке бришу без обавештења, па бих само да ми се каже која је политика уредништва. Ништа више. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 можете и да питате на пп, не видим да је неко забранио, а ово и није и даље демократија. тема закључана. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука