w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 "Uzmi se preda se." - nesto kao pogledaj sta radis, osvesti se... Rece mi davno jedan poznanik, citirajuci svoju babu. Ja se odusevilaI Godinama posle toga, kazem to sama sebi. TOLko GOdine imaš i ne NAbra PAmet - moja pokojna baba Vecana је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 AndRs (akcenat na r) - brzoplet, nepromisljen covek. Moji najblizi ovu rec najcesce koriste kada mene opisuju Spavkati - najlepsa srpska rec koja svoje mesto nije nasla u knjizevnom jeziku. "Tata... Hocu da spavkam" - moj sin, sinoc BezdEr - neizdrz, nervoza... PanIca - metalna posuda. Deminutiv- panIče Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Отоич... Ономад, малопре... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука