Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Много волим да у нечијем писању или када разговарам са неким, чујем неку стару реч или локализам. Више него неку сада "новокомпоновану" која не каже тачно и исправно оно што реч треба да опише. Које би речи, изразе, локализме... требали да користимо више и да се врате поново у живот? Deki992, Пг and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Ja imam tako neke drugare po sumadiji i tako tim krajevima.I onda,imitiraju sa svojim drustvom tako neke izraze i naglaske,dosao sam u situaciju da se tako nesvesno izrazavam u svakodnevnom zivotu,pa se ljudi oko mene cude pomalo.Npr:Onomad,odovud,metem umesto stavim i tako dalje.Isto tako neki biseri koji ostanu za stalno:kontinjer,arhitetka,saramantan... I da ne zaboravimo,staro dobro BRALE Пг, Саша од Москве, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Steker - uticnica ' ne bilo ti zapovidjeno upali svetlo na taj steker ' Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 toplačko... prosečno toplo sa elementima miline - Je li, kakvo je napolju vreme? Oćemo da idemo za onih milion dolara ili ne? -Toplačko! -Onda pali kola, eto me za minut. Arsenija, Саша од Москве and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 patka... Kaže se kad lagano rosi kiša -Je li, je l se to naoblačilo il mi se čini? Neće valjda kiša... Gde ćemo s ovom vrećom od milion dolara ovako na otvorenom. Ubiće nas ko kerove. - Ma nije strašno, patka po malo... ajde upadaj u traktor, kola nam digo pauk pa sam zvao kuma. Andre Williams, Arsenija, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 @@w.a.mozart, Прижељкивао сам твоје учешће на овој теми, биће свима више него корисно... ево на пример глагол онодити Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 онодити univerzalni glagol koji može da menja bilo koji drugi... Imam strica iz jednog sela na jugu, Pečenjevce koji, na pitanje šta radi (kad ga zovem telefonom) uvek ali uvek kaže - ništa, koe ću, onodim LOL Arsenija and feeble је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Даааа... баш тако... ја нисам знао како да га опишем јер знам да се користи за све и свашта nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 nego, onodite li? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 žarulja = sijalica Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WoEeECp_Cws kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 "дедер сине утрни телевизор" Утрни = угаси kordun and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Juče sam nagraisao a bogami i danas ću. kordun and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Ономад, лечка, коџа и дабоме - то су моји фаворити. nana је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Juče sam nagraisao a bogami i danas ću. јој то мама и тата често кажу, награбусити (је л'?) w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука