Пајко Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Ko s ?avolom tikve sadi o glavu mu se lupaju.?????, ?? ???? ?? ?????, ???????????? ?? ?????? ? ????? ??? ???????? ??? ??? ??? ????. ???? ?? ?? ???? ?? ????? ????? ??????? ???? ????????????. Ko kaže da ja radim? Ne želim ništa sa njima da radim, ali neka ne "rade" ni oni mene. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Kakve saradnje? Može samo poslovne, turističke, kulturne itd. ali ne verske. Zna se šta je vatikanu cilj. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Kakve saradnje? Može samo poslovne, turisti?ke, kulturne itd. ali ne verske. Zna se šta je vatikanu cilj.?? ??????? ?????? ?? ????????? ??? ?? ??? ???. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Kakve saradnje? Može samo poslovne, turisti?ke, kulturne itd. ali ne verske. Zna se šta je vatikanu cilj.?? ??????? ?????? ?? ????????? ??? ?? ??? ???.Ma brate Medo... Šta "NAŠ"? Ko smo to mi? Šta smo mi? Zar ne vidiš koliko smo bezna?ajni? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Kakve saradnje? Može samo poslovne, turisti?ke, kulturne itd. ali ne verske. Zna se šta je vatikanu cilj.?? ??????? ?????? ?? ????????? ??? ?? ??? ???.Ma brate Medo... Šta "NAŠ"? Ko smo to mi? Šta smo mi? Zar ne vidiš koliko smo bezna?ajni????, ??????????? ???, ?? ??????, ? ???? ?? ??? ????? ??????, ???????? ?? ???????, ??? ?? ??????? ?????? ? ?? ??????.? ?? ? ?????? ????????, ?????????? ? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Brate Medo, nisam pričao o Srbima niti Srbiji. Možda tako izgleda. Ako izgleda, to je zbog toga što je 2 i nešto pa mi se spava. Usput, pričao sam o rimokatolicima. S Bogom БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Brate Medo, nisam pri?ao o Srbima niti Srbiji. Možda tako izgleda. Ako izgleda, to je zbog toga što je 2 i nešto pa mi se spava. Usput, pri?ao sam o rimokatolicima. S Bogom ?? ?????, ??? 250 ??????? ???????????? ???? ?? ???? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Brate Medo, nisam pri?ao o Srbima niti Srbiji. Možda tako izgleda. Ako izgleda, to je zbog toga što je 2 i nešto pa mi se spava. Usput, pri?ao sam o rimokatolicima. S Bogom ?? ?????, ??? 250 ??????? ???????????? ???? ?? ???? ......A odbrana srpstva nije stvar samo pravoslavnih principa ve? i demografskih. Ne zameri brate Medo, ipak sam ja laik za ovakve teme. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Медо, како ти предлажеш да сарађујемо са римокатолицима? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ????, ???? ?? ????????? ?? ?????????? ?? ?????????????????????? ???? ? ?????????? ...?????? ???? ?? ???????, ????????? ??, ????? ???? ?? ???? ?? ?????? ??????? ?? ??????? .. ??? ?? ????? ???, ?? ?? ? ??? ???? ?? ?????, ?? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ??????. ???????, ???????, ?????????, ???????, ?????? ????, ?? ???????? ????? ?? ?? ?????? ... ?????? ???? ?? ?????? ? ???? ??, ??? ?? ???? ?????? ... ?? ?? ???????, ??????? ???????, ????? ?? ????? ?? ????? ??????, ???? ??? ?????????????? ... ??? ??? ???????? ?? ???? ??????, ????? ?????? ?? ??????????????, ??? ???????? ??? ???? ?? ?????, ??? ?? ????, ???? ???????, ?????? ?? ????, ?? ???? ?? ?????? ???? ?????? ??????, ??? ????? ... ???????? (???????) ? ?????? ??????????? ???????? ???? ?? ???????? ?? ?? ?? ???? ??????????? ???????, ? ???? ... ? ?? ?? ???????? ?? ??? ?? ??? ????? ????, ? ?? ''??????????? ?????'' ... ??? ??? ? ??????? ? ?????? ? ??? ????? ?? ?? ?? ??? ??????, ?? ?? ??? ?? ???? ????? ?? ?????????, ??? ??? ? ??????, ?? ????? ?? ??? ????????? ???? ???? ... ??? ?? ????????? ????????? ??????? ?? ????? ??????, ?? ???? ? ??? ?? ?? ????? ... ?? ?? ????????? ???? ?? ???? ?? ?? ??????, ???? ?? ???? ?????? ?????? ???????? ????. ???? ??? ?? ?? ???? ???? ?????, ???? ??? ?? ? ???? ?? ???? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ...i on te gleda u oči i piša ti na opanke. I džaba ti nudiš srce na dlanu i džaba ti otvaraš vrata svog doma da nahraniš prijatelja ili čoveka druge vere kad znaš, iz 800 godišnjeg iskustva, da će on da ti upali kuću kad se okrepi. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ...i on te gleda u o?i i piša ti na opanke. I džaba ti nudiš srce na dlanu i džaba ti otvaraš vrata svog doma da nahraniš prijatelja ili ?oveka druge vere kad znaš, iz 800 godišnjeg iskustva, da ?e on da ti upali ku?u kad se okrepi. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif 0110_hahaha Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ...i on te gleda u o?i i piša ti na opanke. I džaba ti nudiš srce na dlanu i džaba ti otvaraš vrata svog doma da nahraniš prijatelja ili ?oveka druge vere kad znaš, iz 800 godišnjeg iskustva, da ?e on da ti upali ku?u kad se okrepi. paj?e,ko je ovo izjavio... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ...i on te gleda u o?i i piša ti na opanke. I džaba ti nudiš srce na dlanu i džaba ti otvaraš vrata svog doma da nahraniš prijatelja ili ?oveka druge vere kad znaš, iz 800 godišnjeg iskustva, da ?e on da ti upali ku?u kad se okrepi. paj?e,ko je ovo izjavio... mua БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 zvučalo mi je kao neko drugi-bećković il tako nešto 0104_cheesy ...al dobro...gde su te silne ponude.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука