Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Отишао бих, али бих му тамо ушао прљавих ципела, па нек после сам чисти Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 vidiš da znaš kako se teži zajednici sa rimokatolicima p.s. vidiš da znaš gde se mine nalaze.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?????? ???, ??? ??? ?? ???? ???? ??????? ??????, ?? ??? ????? ??? ????? 1414_feel klapklap 0102_laugh Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Глобализација, сједињење ради припреме света за долазак и зацарење антихриста на земљи, у себи садржи и екуменизам као глобализавију вере (Има ће очи и неће видети, Имаће уши и неће чути.). Сатана зна да Православна Црква има Благодат Духа Светога и да се верни путем Благодати (кроз Цркву) Спасавају, Зато и жели да уништи Православну Цркву као Брод Спасења верног народа. Ако је Господ Исус Христос дошао у свет да грешнике Спасе, Дијаметрално супротно антихрист долази да не би били Спасени, ради на томе да онемогући Спасење. Е сад, да ли Папа има користи од екуменистичког дијалога, Има! Православне Цркве би по њему требале да прихвате његову јуриздикцију, што јача институцију папства, А какав ефекат овај дијалог има на Православни свет ? Такав да изазива поделе и цепања у Православном свету, Желим да подсетим и на анатему коју су Свети Оци бацили на оне који саборују са Католицима, Такође нас упозоравају да прихватање папске јуриздикције доводи до губљења Благодати, дакле Спасења. То и јесте жеља антихриста како му само име и каже, да не будемо Спасени. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 vidiš da znaš kako se teži zajednici sa rimokatolicima ????? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????????? ??, ???? ?? ?????? ??????????? ?? ??????? ??? ??????????... 0104_cheesy ?? ?????? ?????????, ??????? ?????? ??? ????? ??? ?????? ?? ????????? ?? ??? ???? ?? ?? ???? ????? 1414_feel Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????????? ????? ??????????, ??... ???? ????? ???? ?? ???????? ??????????, ?? ??????. ??? ?? ????? ??? ?? ???? "??????????" ???? ????????? ?????. ? ???? ?? ????????? ?? ??? ... ??? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Не знамо да је Јуда сведочио,одакле то? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?? ????? ?? ?? ???? ????????,?????? ??? ???? ?? ??????, ????? ?????? ??. ??????? ?? ? ?????? ?? ?????? ? ???? ?? ?????????? . ? ??? ?????? ???? ??? ?? ??????, ??????? ?????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Све је то тачно али мора постојати и интеракција између нас и оних који нису са нама у вјери. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??? ?? ?? ????? ??? ???? ????????? ? ??????????? ?????? ??? ? ???? ???? ???? ?? ???? ? ?????.? ???? ?? ?? ????? :smiley: Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Живим животом bleh pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????? ??????? bleh? ???? ?? ?? ??? ?? ?? ?????? 0104_cheesy Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????? ??????? bleh? ???? ?? ?? ??? ?? ?? ?????? 0104_cheesy ? ??????? ?? ???? ????? ?????? ? ???????? ? ????? ? ????? ????? ? ????? ??. ?????? ?????? ?? ?????????? ??????. ? ??? "???????".. ?? ??? ?? ?????. ?? ???? ????? ?????? ??? ?? ??????? ??????, ??? ?? ????????? ????. ??? ???? ?? ?? ??????? ????, ? ?????? ?? ????? ?????. ??? ?? ??, ????? ??, ????? ??. ???????? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 И не мислим да издајем Христа. Али не мјешам се даље. А ово "фотографисање" и "преговори" то је већ враћање на шпорет готове чорбе..само не знам шта ми сле да ће на крају испасти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука