Гости Guest - . . .- Написано Новембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Замислите ову ситуацију (не дај Боже да је буде): да сада падне атомска бомба, и да сви нестанемо са Земље... Где ће бити срце наше? Тамо где је наше благо... Ово су светописамске речи. Често о овоме размишљам. Тамо где иде срце, иду и руке и ноге и глава... Да ли је заиста срце наше са Богом и да ли је наше благо на небесима? Искрено, ове речи ме много потресају... лесто мислим да је моје срце са Богом и заиста, осећам Његову близину, Његову бесрајну љубав. Али да ли ја то стврно тако живим? Ако би пала та атомска бомба, или нагло одједном умрем, волео бих да срце моје буде са Богом и да тамо буде и моја породица, моја жена и моје дете. Да се вечно загрлим и са вама у Христу. Ја ммноге од вас овде доживљавам као своју најближу фамилију јер нас спаја једна вера, спаја нас Христопс у Литургији. Чак много више него моје истинске рођаке које и није брига за Бога. Ето, дај Боже да благо наше буде на Небесима где мољац не једе и где нема труљења. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 https://www.pouke.org/video.php?cid=55&id=240&do=view Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ви оче решили вечерас да нас натерате да кукамо наглас, видим ја Не знам шта бих рекао, али мислим да ова песма говори јасно. Да смо живи и здрави и да нас Бог чува! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Tamo gde je srce, tamo sija sunce. Tamo gde je strah, tamo zivi mrak. није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Tamo gde je srce, tamo je radost, veselje, sreca, raj.. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Moje srce je sa mojim najmilijima , tamo gde odu oni , tamo i ja treba da budem jer nema raja bez mojih voljenih . MilanT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука