Sidarta Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 A ja sam nekoć dobio ovakvo pismo: "U svakoj ženi spava kučka...glupača...vještica...anđeo...ili princeza...ono što probudiš...TO TI JE!" Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 A ja sam nekoć dobio ovakvo pismo: "U svakoj ženi spava kučka...glupača...vještica...anđeo...ili princeza...ono što probudiš...TO TI JE!" Боље за мене да научим да кувам добру кафу хахаха у сваком случају.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NikolijaN Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Mir,sreća i blagostanje (u životu i braku)zavise od izvora ljubavi,Boga, a onda od bića koje je on stvorio, od žene. Vladika Nikolaj kaže da je žena biće nalik Bogu jer rađa novo biće i voli ga celim svojim bićem,to je materinska ljubav. Nema srećnijeg i mudrijeg bračnog čoveka do onoga koji zna da usreći svoju životnu saputnicu.Time usrećuje i sebe i decu i život čini lepim i mirnim.Ako se na dostajanstven i pravi način pristupi ženi ona postaje izvor svakog duševnog dobra. LogosAgape and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 Milost,mir i ljubav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука