Иван Недић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 На Јутјубу се може наћи још реклама из ове серије Рекламе се врте на Би-би-сију Банатски деран је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 I mi konja za trku imamo : i moj omiljeni(ima i na engleskom i srpskom) : Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ове наше рекламе су туристичке, док пољска обухвата много шире аспекте економије и привреде "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ове наше рекламе су туристичке, док пољска обухвата много шире аспекте економије и привреде морам да признам да ми се све свидело до оног дела - educated human resources... мало ми је превише, па и за економију. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Па добро,ниси реако да је поента у економији и привреди већ о реклами једне државе и ја сам на конто тога поставио ове рекламе које промовишу Србију. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 I mi imamo takve privredno industrijske reklame, ovo mi je jedna od najomiljenijih industrijskih reklama. Czech Beer Industry Promo, sva muzika tamo na videu je od poznatih čeških kompozitora, baš dobra reklama gdje je spojena kultura s privredom, mnogim je poznata ta muzika odnekud s interneta itd. ali ne znaju da su je napisali češki kompozitori pa je to i promocija kuture istovremeno Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука