Mironosica Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Ни мало, чак сам се уздржао да не будем критичнији... Što ? Šta još ne valja ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Što ? Šta još ne valja ? С обзиром на твој патетично-романтични поглед заиста не бих више... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маринковић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Два брата - један ће у партизане а други у четнике. Симбол подељености нације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Леба вам има ли овде Србаља из четничких породица? Та нисте ваља сви партизани? Шоне and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Разапните Жељка! Andre Williams, Баба and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Шта ти имаш мене да жалиш ??? Ајде живота ти ,објасно како изгледа мартица ратног филма,? И ово последње што си рекао,немам представу шта значи и шта си хтео рећи...и престани да глумиш ту неког моралног монархисту... Шта има да глумим ја сам тако воспитан. Ти ту вазда глумиш неког партибрејкера и контраша. Већина да не кажем све матрице ратних филмова код нас су партизанске, зар је то нека новост? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Serija kao serija,meni dobra,poenta je da drzi paznju,svidja mi se taj pocetak gradjenja likova,svidja mi se sto deluje svetski a nase je sto se tice produkcije. Ono sto ce biti mana ove serije,sto ce ljudi na ovo gledati kao udzbenik iz istorije,tako da sa te strane,ne znam sta da kazem. Pontifex Emeritus, nedeljko, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Шта има да глумим ја сам тако воспитан. Ти ту вазда глумиш неког партибрејкера и контраша. Већина да не кажем све матрице ратних филмова код нас су партизанске, зар је то нека новост? Како си васпитан,то видим,а тто што се не слажем са тобом,не значи да сам контраш! Као друго у филм се разумеш,ко мара... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Serija kao serija,meni dobra,poenta je da drzi paznju,svidja mi se taj pocetak gradjenja likova,svidja mi se sto deluje svetski a nase je sto se tice produkcije. Ono sto ce biti mana ove serije,sto ce ljudi na ovo gledati kao udzbenik iz istorije,tako da sa te strane,ne znam sta da kazem. Управо то ме и нервира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Како си васпитан,то видим,а тто што се не слажем са тобом,не значи да сам контраш! Као друго у филм се разумеш,ко мара... А ово је твоје воспитаније...шта рећи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 А таман сам на пола до сад написаног хтео да кажем како баш лепо супростављате мишљења без омаловажавања, кад оно, међутим! Трт. Не може без тога. Бедак. Manolis, JJez, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Serija kao serija Битно да је нова, дојади нам оно "Ваше право да знате све(очигледно напамет). Не бих волео да буде у духу партизанских филмова. Требају нам једне објектвине, реалне, непристрасне серије и филмови о периоду из Другог рата. Како год, ја ћу наставити да пратим серују до краја. Само не бих волео да је гледам као сајнс фикшн. Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Битно да је нова, дојади нам оно "Ваше право да знате све(очигледно напамет). Не бих волео да буде у духу партизанских филмова. Требају нам једне објектвине, реалне, непристрасне серије и филмови о периоду из Другог рата. Како год, ја ћу наставити да пратим серују до краја. Само не бих волео да је гледам као сајнс фикшн. Чек , чек... па биће и ова серија рекордне гледаности. Полако. Ненад Р., Ignjatije and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Управо то ме и нервира. Nazalost kod nas u Srba i da naprave tesnu kozu i uture lik majora Tepica uz Sojica odredjen broj ljudi (ne mali) bi verovao da je to nesto iz njegovog zivota. Partizanski filmovi su pravi primer toga,mnogi su postali istorijske lazi zamena za istorijske cinjenice,tako da protiv toga se ne moze. Ali za pocetak serija mi se svidja,cak me smorilo sto se brzo zavrsilo i sto se daje tek jednom nedeljno. Баба and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Рано је давати неку процену на основу једне епизоде , собзиром да је редитељ Радош Баић ја сам сигуран да ће то одлично да буде. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука