Jump to content

Родољубиве пјесме

Оцени ову тему

konstantin

Препоручена порука

• Одговори 226
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

Сафет Исовић - Гаврило Принципе

Пре него што је Сафет Исовић постао великобошњак...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

????? ?????? - ??????? ????????

??? ???? ??? ?? ????? ?????? ?????? ????????????...

?? ????????? ?? ?? ?????? ???????? ????????,???? ?? ????? ? ?????? ????????,??? ?????

?? ????????, ? ???? ?? ?? ???? ?????, ???? ??? ??? ????? ??????? ????.

Подели на овим сајтовима

????? ?????? - ??????? ????????

??? ???? ??? ?? ????? ?????? ?????? ????????????...

?? ????????? ?? ?? ?????? ???????? ????????,???? ?? ????? ? ?????? ????????,??? ?????

?? ????????, ? ???? ?? ?? ???? ?????, ???? ??? ??? ????? ??????? ????.

???????, ?? ?? ?? ????, ?? ??? ?? ?????? ?????... ??? ?????? ??, ??? ??????????? ???????? ?????... ??? ??????? ?? ??? ????? ?????.

? ? ???????? ???????? ???? ???? ??????... ???????? ?? ??, ??????? ?????? ???? ??????? ???? ????????? ??????? (?? ??, ????? ????, ??? ???)...

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Па чујем да арију те песме Шехидски растанак својатају и Срби и муслимани,а чија је

заправо изгледа да нема баш потврдних доказа. Да ли ти нешто о томе више знаш.

Знам да је код нас зову Низамски растанак, и заиста је прелепа,само да сечеш вене како

је говорила моја свекрва Мостарка, када чујеш праву песму, односно севдалинку.

Подели на овим сајтовима

?? ????? ?? ????? ?? ????? ???????? ???????? ????????? ? ???? ? ?????????,? ???? ??

??????? ??????? ?? ???? ??? ????????? ??????. ?? ?? ?? ????? ? ???? ???? ????.

???? ?? ?? ??? ??? ???? ???????? ????????, ? ?????? ?? ???????,???? ?? ????? ???? ????

?? ???????? ???? ??????? ????????, ???? ????? ????? ?????, ??????? ??????????.

????? ? ??? ???? ???????? ???????? ? ?? ?? ??? ????? ?????.

"???????? ????????" ?? ???? ??? ????????? ????????? ?????? ??????? ???? ?? ?????????? ??? ?? ??? ???? ???????? ???. ?????? ??, ?????, ??? ???? ?? ???????? "?? ???????? ????" (??. ?? ?????), ? ?????? ?? ??????? ?????? ?????? ??????? ? 19. ????.

????????, ??? "???????? ????????" ?? ?? ?? ???? ????? ??? ???????????, ?????? ?? ???? ?????? ?? ?????, ??? ??? ?? ????? ?????. ???? ? ????? ? ??????? ????????? ("???????"), ?? ?? ????? ?????, ? ???? ?? ?????????. ???? ?? ??, ?? ??? ??????? ? ???? ????? ? ??????.

??? ? ??? ??????????, ?? ?? ????????? ?? ?? ???? ?????? ?????. ???? ????, ??? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????? ??????...

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Слажем се и зато и кажем да је права песма севдалинка,моја покојна свекрва,моја душа ,је певала

као славуј,а још лепше играла.Мајка јој је била Мостарка, а отац Драгачевац.Увек је говорила,

''У Босни не певај, натпеваће те,а у Србији не играј, надиграће те.''

А то да су муслимани у Босни Срби муслиманске вере, то сви знамо,али шта ћемо када они

неће са нама,част изузецима.

Ја сам их отписала,нек им је алал.

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

UUUUUUUH!"Od ovoga moze da se rikne".

'de me nadje?!Po tati sam od Morave( Zapadne),a po mami sa Lepenice.Mnooooogo ti hvala! klapklap 319.gif klapklap 0110_hahaha kolo2

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...