Jump to content

Родољубиве пјесме

Оцени ову тему

konstantin

Препоручена порука

патриотизам није мрзети, кунути, испољавати насиље и агресију према туђем.

То је лични доживљај, постоји много идеологија код нас које се позивају на патриотизам, а опет су различите међу собом, дакле имамо свој лични доживљај. Него ти си човек који не прихвата различитости и чисти све што се не поклапа са његовим виђењем. Замисли да ти имаш неку много већу моћ од те администраторске, па пропиштали би мајчино млеко сви који ти неби аминовали.
сва срећа па се шовинизам не рачуна у патриотизам.

искрено, не верујем да би ти се свидело јер би најзад било реда и знало би се шта је шта а шта није, као што се овде зна, а поготово шта је смислено а шта противзаконито па овакве ''јуначке'' крвожедне песме не би ни стигле да трују народ  4chsmu1

Управо то  4chsmu1

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 226
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

патриотизам није мрзети, кунути, испољавати насиље и агресију према туђем.

То је лични доживљај, постоји много идеологија код нас које се позивају на патриотизам, а опет су различите међу собом, дакле имамо свој лични доживљај. Него ти си човек који не прихвата различитости и чисти све што се не поклапа са његовим виђењем. Замисли да ти имаш неку много већу моћ од те администраторске, па пропиштали би мајчино млеко сви који ти неби аминовали.
сва срећа па се шовинизам не рачуна у патриотизам.

искрено, не верујем да би ти се свидело јер би најзад било реда и знало би се шта је шта а шта није, као што се овде зна, а поготово шта је смислено а шта противзаконито па овакве ''јуначке'' крвожедне песме не би ни стигле да трују народ  4chsmu1

Ја имам пријатеље; Немце, Французе, Јорданце, зетове и снахе у фамилији имам, теча за рођену тетку ми је Француз, за другу тетку Швајцарац, да ти не набрајам даље. Имам родбину и пријатеље диљем света расуте и сигурно им не желим зло .

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 3 months later...

по мом мишљењу најљепша новија патриотска пјесма

....МИР НЕК ЦАРУЈЕ ДА СЕ НЕБО ОДМОРИ СВЕ НАС МАЊЕ ОСТАЈЕ...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xXCTojjAZ74

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Ali ne one "cetnicke"

Ovakve naprimer

http://www.youtube.com/watch?v=XNrWe2Pg1Qs

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...