Nikolajj Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Nas svemoguci otac sve nam dao, a to sto neki ne vide dalje od nosa, onda jbg neka veruju u vanzemaljce i darvina i neka drugi se igra nihovim zivotom... da smo stvoreni od samog sebe verovatno odavano bi imali komsije iz drugih planeta, a mi smo jedinstaveni u svemiru. taj koji nije spoznao boga i bog njega nije spoznao njega. Neki kazu sto bog ne pomaze? pa ako ne pomaze verovatno ne poznajes bibliju vec se nagadja nesto tamo. Kao prvo: biblija nije biblija vec savez sa bogom. Drugo: deset boziji zapovesti, nije zapovest; vec 10 bozije pouke. tesko ti da postujes sve to i bogu tesko da ti pomogne... “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 jel to proveren tekst ? i ja mogu da otvorim blog i da napišem da sam monahinja ajte malo uozbiljite se , bez obzira što ste mladi Ми смо студенти и врло озбиљна деца Мислиш да би неко отворио овај сајт, на толико језика, да би људи писали по форуму, и све то... само да би неко троловао? А можда је и истина? Шта значи "проверен текст"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ево малопре сам и читао тему коју је поставио отац Иван, исто је непроверен текст... on ima izvor (И. М. /Интернет портал Свијести) a i ako ti nije jasno što su ti obrisali temu ima tema pitajte administraciju tamo je otvoreno za žalbe i prijave 24 h meni je jasno није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Почињем да сумњам да си трол, атеистички трол. Нека ми Бог опрости, а и ти ако грешим. Мада сумљам да јеси... :.mislise. Нисам трол, не замерам ти што сумњаш... Заиста сматрам да је лицемерно брисати теме које се некоме не свиђају. Ја не тврдим да је тачно шта тамо пише, али мислим да није у реду да се обрише тема него да се продискутује, па барем и сви коментари да буду типа "не верујем да је то тачно". Али добро, нек мени опрости Бог ако грешим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ми смо студенти и врло озбиљна деца shvatila sam da ste ozbiljni čim vam je izvor gej sajt није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 on ima izvor a i ako ti nije jasno što su ti obrisali temu ima tema pitajte administraciju tamo je otvoreno za žalbe i prijave 24 h meni je jasno Ок, не желите да дискутујете, повлачим се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 shvatila sam da ste ozbiljni čim vam je izvor gej sajt Да пошто су гејеви демонизовани људи који се поносе својим грехом и из ината неће да промене сексуалну оријентацију Какви зли људи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ок, не желите да дискутујете, повлачим се o čemu da diskutujem ? o gej sajtu ? dečko ......... :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Какви зли људи... nikad od mene to nećeš čuti sad već postaješ bezobrazan ali to je slika tvog vaspitanja није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Upravo pročitao i stvarno bih voleo da čuje mrazlog brisanja, ono ako pošalju i ako ti jave a ti pošalji na PP da se narod ne sablazni. Usput malo mi je čudno da su temu, a da predhodno nisu napisali da je brišu i naveli neki razlog ma kakav on bio. I meni su davno isto obrisali temu, ali su kao naveli neki razlog i javili da je brišu, a ne Deki još ti nisam zaboravio to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 o čemu da diskutujem ? o gej sajtu ? dečko ......... :D Сложићемо се да се не слажемо... Пошто нећеш мало боље да погледаш, није "геј сајт" него сајт хришћана који су геј. Значи није им основни циљ њихова настраност него хришћанство. Али добро, узалудна је дискусија, и не желим да се свађам са тобом или било ким Извини ако сам те узнемирио или било кога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Пошто нећеш мало боље да погледаш, није "геј сајт" него сајт хришћана који су геј. citat sa tvog navedenog posta Bavim se misionarenjem u okviru evanđeoske crkve zašto misliš da nisam bolje pogledala ? Oglo and nana је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Mironosice I sama znas da nisi u pravu,Budi iskrena prema sebi.Tema je obrisana zato sto je pisac pisao,bivsi monah,pisao o tome kako je imao gej iskustva u manastiru,kako se iguman lozio na njega a sa jednim bratom je cak stupio u gej vezu.Ja prvi mislim da je prica malo lobirana od samih pedera ali isto tako mislim da nema razloga da bude obrisana.Garantujem,da je ovom pricom isprozivan neki ateista,ili bilo koji drugi "neprijatelj" crvke,do sad bi kod vecine nas izazvala salve odusevljenja,niko se ne bi pitao koliko je izvor pouzdan,kao sto se nije pitalo ni za jednu temu pre ove.Na kraju krajeva,svaka treca tema na ovom forumu je sa Kurir.rs..Toliko o pouzdanim izvorima.Nadam se samo da me nece niko banovati ako sam ovim postom "sablaznio" nekog citaoca.Ionako sam sam sablaznjen ovakvim prepristrasnim postupkom administracije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Gospodo skrenuli smo sa teme, molim da se prekine vec je tema trolovana. tenkju veri mac “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Заиста сматрам да је лицемерно брисати теме које се некоме не свиђају. Мени су такође брисане теме. Не буним се, мада никад се не зна . Нисамо ни ти ни ја администратори. Они одлучују које су теме прикладне сајту а које не, њих пак надгледа Црква под чијим благословом сајт ради.... Тако је то увек у животу. Увек неко одлучује шта се може а шта не може http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука