сербон Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Немој да искључиш могућност набавке и у неком хипермаркету, зна да буде јако примамљивих акцијских понуда, наравно опет консултуј зналце. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Прво се трба одредити по намени,али овде већ знамо да за игре није!Онда за остале намене свки је малтене довољно добар.Ако треба често да се преноси онда треба погледати и ове скромније варијанте по димензијама скромније које сад зову нетбук!Иначе не саветујем нико ко нема потребе за преносним рачунаром да купи лабтоп верзију а о разлозима можемо до дутра!Леново је одлична фирма ,сигурно најбоља,јер то је ново име за амерички IBM од кад су га купили Кинези!Они су компјутер довели до савршенства (али и са ценом) и ту нема падова због конфликта хардвера у правилу никад!Њихови компјутери су познати и по томе што се не надограђује,шта купите то се не мења! MSI је фирма чије ћу матичне плоче да поздравим али компјутерима се нису прославили,неко рече да се много кваре и заиста,недопустиво много.TOSHIBA има скупе моделе који плене изгледом и преформансама али са трајношћу и они имају проблема,мада мање него претходници.ASUS каже да је у задње време нешто порадио,колико им је веровати незнам,али имају доста проблема са кваровима и грејањем.ACER се доказао солидним трајањем,добрим односом цена преформансе и са њима тренутно најмање проблема али ако је INTEL процесор!Генерално,лабтопови се много греју,и отуда сви могући проблеми који по мени оправдавају куповину само ако постоји потреба за преносивим рачунаром.За све остале намене стони рачунар је неупоредово комфорнији,јефтинији за одржавање и свакако издржљивији! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Moj glas ide za Acer i Toshiba. Intelov procesor i što više memorije :smiley: .... I isto mislim kao i gane, da jedino treba kupovati laptop ako vam stvarno za nešto treba. Uvek je bolje kupiti računar.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука