Jump to content

Facebook upozorenje: Promijenite šifre!!!

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ma kakvi bre krekeri i laRmeri to su bre hakLeri! 

http://www.youtube.com/watch?v=Em8ywtpG0yM

0703_read:))

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

No, kasnije su se na internetu pojavili podaci kako je ta brojka još veća i da je broj korisničkih podataka Adobea kojih su se hakeri dokopali u tom napadu skoro 150 miliiona (uključujući i neaktivne račune).

Na internetu trenutno nema podataka o tome jesu li hakeri zaista iskoristili dobivene podatke za pristup Facebooku, a sigurnosni stručnjaci upozoravaju sve korisnike Adobeovih usluga da ta korisnička imena i lozinke ne koriste i na drugim servisima (ne samo na Facebooku, nego na svim servisima i društvenim mrežama), odnosno ako ih već koriste, da ih što prije promjene kako bi izbjegli potencijalne velike probleme.

Портпарол за Adobe je рекла да њена компанија није видела назнаке неовлашћених активности на било који од налога који је укључен у инцидент.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Tačno.Mani je neko "hakovao" profil....promenio šifru....Posle sam ja povratila nalog...koristeći svoju e-mail adresu,koju sam posle obrisala i ugasila profil...Šta se tu zapravo desilo i kako je do toga došlo,a još bolje pitanje je kako sam ja uspela da uradim neke tako složene umne poduhvate potpuno sama, ostala je prava misterija :.mislise.

U medjuvremenu sam otvorila novi profila jer je to jedini način da dodjem do nekih informacija koje su mi potrebne.... i ponovo se desila ista priča.

Ponovo ja menjam šifru i ponovo mi neko menja šifru.......

Ponovo on i ponovo ja....

I jednog dana ,ovo je istinita priča,veče pre  Svete Petke,ja dodjem kući,još stoji promenjena šifra,ja se pomolim Bogu i otkijem počinioca....Kako je do toga došlo,to je stvarno čudo,jer ja ne znam mnogo o računarima,ali sam tako otkrila veliku "zaveru" protiv meni drage osobe....Neke stvari ne mogu da se sakriju...Samo da kažem da je ta ličnost koja hakuje profile želeći da ostane moralna ustvari veoma glupa i površna,tako da haker može da bude bilo ko.... 0703_read ...a ostale informacije koje neko može da pronadje su lični razgovori,duhovite rečenice,šale....ništa neobično ni posebno

:351780:

Подели на овим сајтовима

JA prvo što sam ocu rekao kada sam ga upoznao sa internetom je bilo: "Ako vidiš da si dobio neke pare ili slično, ne klikći na to ni slučajno".

Hoces ti da dignes lovu a tata da ostane kratkih rukava ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Hoces ti da dignes lovu a tata da ostane kratkih rukava ...

Obavezno, evo pokušao već par puta ne ide.

A usput ima i ona fora kada na mail dobiješ poruku da ti advokat tvog dalekog rođaka iz ne znam ni ja odakle javlja da je on umro i da tebi ostavlja svepare. I onda se tako vi dopisujete i onda krene da traži pare za razne takse itd.

Подели на овим сајтовима

Meni stalno javljaju da je ugrozena sigurnost moje kreditne kartice i da trebam da kliknem na link i da sledim uputstva ....

A kreditna kartica koju imam nema veze sa ovom "bankom" ...

Подели на овим сајтовима

Хммммм........ни код мене се нема шта ни видјети ни открити, али јесам примијетила неке "чудне" радње. Нема ми неких слика које сам поставила.....е сад, можда сам их и ја скинула, али се не могу сјетити, јер ја заиста ријетко када гледам сопствене слике, али сам нешто тражила и видјела да их нема! Скоро некад ми је "нестала" профилна слика. Пошто сам мијењала профилну, помислила сам да то нисам добро направила па ето то је разлог за њен нестанак. 

Мислим, не вјерујем да ми је неко "провалио" у профил, а опет............ма немам појма! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

i sta recimo da provale u profile 200 miliona korisnika? Sta da rade?

Trebalo bi jedno 20 milona radnika da razvrstavaju dokumentaciju i da "traze" nesto za "ucenu" ...

Подели на овим сајтовима

i sta recimo da provale u profile 200 miliona korisnika? Sta da rade?

Trebalo bi jedno 20 milona radnika da razvrstavaju dokumentaciju i da "traze" nesto za "ucenu" ...

Мислим да је мој профил најдосаднији, брзо би одустали!  :D  :D  :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...