Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Па мислим стварно 0104_cheesy Чекам да се мењам с неким и све пропане. Зато сам решио да смислим своје име. Свака евентуална случајнос (да не каем сличност) је случајна 0409_feel Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ???? ???? ???? рече: ?? ?????? ??????? 0104_cheesy ????? ?? ?? ????? ? ????? ? ??? ???????. ???? ??? ????? ?? ??????? ????? ???. ????? ?????????? ????????? (?? ?? ???? ????????) ?? ???????? 0409_feel ?? ?????? ?? ???????? ???? ?????, ??? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ?????:??? ?? ????? ?? ?????, ???? ??, ?? ??? ?? ????? ????? ? ?????? ???, ?? ?? ?? ????? ???????, ??? ?? ?? ?????? ?? ???? ????? ?????????, ?? ?? ??????? ???????. ???? ??????????, ?????? ?? ??? ??????? ????, ....???,.... ???? ......... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ?????? рече: ???? ???? ???? рече: ?? ?????? ??????? 0104_cheesy ????? ?? ?? ????? ? ????? ? ??? ???????. ???? ??? ????? ?? ??????? ????? ???. ????? ?????????? ????????? (?? ?? ???? ????????) ?? ???????? 0409_feel ?? ?????? ?? ???????? ???? ?????, ??? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ?????:??? ?? ????? ?? ?????, ???? ??, ?? ??? ?? ????? ????? ? ?????? ???, ?? ?? ?? ????? ???????, ??? ?? ?? ?????? ?? ???? ????? ?????????, ?? ?? ??????? ???????. ???? ??????????, ?????? ?? ??? ??????? ????, ....???,.... ???? ......... ????? ?? ????? ? ???? ?? ?????? 0409_feel Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Еј, ба, кажу да ни ово не ваља! Па нема више смисла... репресија болан! 0409_feel Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ???? ???? ???? рече: ?????? рече: ???? ???? ???? рече: ?? ?????? ??????? 0104_cheesy ????? ?? ?? ????? ? ????? ? ??? ???????. ???? ??? ????? ?? ??????? ????? ???. ????? ?????????? ????????? (?? ?? ???? ????????) ?? ???????? 0409_feel ?? ?????? ?? ???????? ???? ?????, ??? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ?????:??? ?? ????? ?? ?????, ???? ??, ?? ??? ?? ????? ????? ? ?????? ???, ?? ?? ?? ????? ???????, ??? ?? ?? ?????? ?? ???? ????? ?????????, ?? ?? ??????? ???????. ???? ??????????, ?????? ?? ??? ??????? ????, ....???,.... ???? ......... ????? ?? ????? ? ???? ?? ?????? 0409_feel ??? ????? , ?? ?? ???? ???????? ???????? ???? ?? ?????????? ? ????????? ?? ????? ?????????? ?? ????, ??? ?? ?? ????, ? ? ??? ????????? ???? ????? ?? ?????? ????. ??????, ???? ?? ?? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ?????? рече: ??? ????? , ?? ?? ???? ???????? ???????? ???? ?? ?????????? ? ????????? ?? ????? ?????????? ?? ????, ??? ?? ?? ????, ? ? ??? ????????? ???? ????? ?? ?????? ????. ??????, ???? ?? ?? ??????????, ????? ?? ????, ?? ???? ??? ?????? ? ????? ?????????? 3, ??????? ??? ? ???? ?? ?????????. ? ? ??? ?? ????? ?? ????? - ??????? ?????????? ??????! Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Smeterlinze,ja sam ti obrisala recenicu.Da ne kazes da te niko ne obavestava.Zbog reci,koju si upotrebio,moram da te opomenem.Ovo ti je prva opomena.Imas pravo na jos dve. Ovo je pravoslavni forum.Povedi racuna o terminologiji. Administrator Izida Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ????? ?? ?????????????? ???. ???????? рече: ?????? рече: ??? ????? , ?? ?? ???? ???????? ???????? ???? ?? ?????????? ? ????????? ?? ????? ?????????? ?? ????, ??? ?? ?? ????, ? ? ??? ????????? ???? ????? ?? ?????? ????. ??????, ???? ?? ?? ??????????, ????? ?? ????, ?? ???? ??? ?????? ? ????? ?????????? 3, ??????? ??? ? ???? ?? ?????????. ? ? ??? ?? ????? ?? ????? - ??????? ?????????? ??????!?? ?? ?, ??????, ?? ?? ?? ???????? ?? const.??? ??? ?? ??? ???? ?????? ??? ?? ??????, ?? ?????????? ??????.?? ?? ????? ???????????, ?? ????? ??? ?? ????? ???, ? ??? ???? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Izida рече: Smeterlinze,ja sam ti obrisala recenicu.Da ne kazes da te niko ne obavestava.Zbog reci,koju si upotrebio,moram da te opomenem.Ovo ti je prva opomena.Imas pravo na jos dve. Ovo je pravoslavni forum.Povedi racuna o terminologiji. Administrator Izida ???? ?? ?? ??????????.???? ??? ?? ?? ??????????, ???? ????, ?? ???? ?? ?? ?????????? ?? ?? ???? ???? ????? ??? ? ?? ?? ????? ?? ????????, ??? ????. ??? ??? ?????! :cheesy2: 0202_238 Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ?????? рече: ?? ?? ????? ???????????, ?? ????? ??? ?? ????? ???, ? ??? ???? ??????????. ?? ?? ?? ???? ??????, ?? ?? ?? ?? ??????? ??????????! 0104_cheesy Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ????? ?? ?????????????? ???. ???????? рече: Izida рече: Smeterlinze,ja sam ti obrisala recenicu.Da ne kazes da te niko ne obavestava.Zbog reci,koju si upotrebio,moram da te opomenem.Ovo ti je prva opomena.Imas pravo na jos dve. Ovo je pravoslavni forum.Povedi racuna o terminologiji. Administrator Izida ???? ?? ?? ??????????.???? ??? ?? ?? ??????????, ???? ????, ?? ???? ?? ?? ?????????? ?? ?? ???? ???? ????? ??? ? ?? ?? ????? ?? ????????, ??? ????. ??? ??? ?????! :cheesy2: 0202_238 ???? ?? ?? ???????, ???? ?? ?????? ???? ???! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 :cheesy2: 0202_238 А онај је био Хрват! Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ????? ?? ?????????????? ???. ???????? рече: :cheesy2: 0202_238 ? ???? ?? ??? ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Кжи ми кажи како да се ЗОВЕМ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ...покушај да нађеш неко име овде: http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=14&t=6875 уз вечерњу тоалету предлажем Хејворка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука