сербон Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 То је мало компликовано, али покушаћу да појасним. Наиме. Ницк који се посрби је ник. Аго врћај коња, па то не треба преводити, него запретити аги, да га врћа бре! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Па то није тако тешко! Само треба добро да се продере, јелде? Као оно: Омер-беже! Чуј, Омере, дилбере! 0104_cheesy Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 ?? ?? ???? ????????????, ??? ???????? ?? ????????. ?????. ???? ???? ?? ?????? ?? ???. ??? ????? ????, ?? ?? ?? ????? ?????????, ???? ????????? ???, ?? ?? ???? ???! 319.gif 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Изгледа да сам закаснио са берзом, заобиђе ме још један талас унапређења. кад би се неко сетио,.... , ма добро, ајд опет ћу сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Вуцарају се неки сумњиви типови и нуде у замену ницкнејмове а има и никова. само ми нешто звуче, баш онако, ма нису ми лаки за изговор, језик уморим док их преваљам Слушај ово: -џангризало, -врдаламило, -гмизало, -демборзије, -шмаљук, -дерзелвумп, -безбило, -злопрцко, и -тавурлаћ. Моји су ипак наши, или бар више наши, нако нашкији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Људи, мој ник је још мало па банхаварисан, навалите. Врло повољно, скоро џабе! Ајмо да вас видим - ко нуди мање!!! Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Е ту сам те чеко рођени. Види овако, да ти одеш на ремонт пре банхаварисања, шта мислиш? Или , да узмеш квиска којег је неко необазриво "бачио у Моравчу" и да стекнеш имунитет, братац. Ако не знаш који је тај помоћи ћу ти, малом асоцијцијом морни коњи на појилу ржу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????? ???? ?? ?????? ???.???? ?? ?? ???????? ?????????? ??????. ????????? ?? ???? ????:????? ???? ?? ?????? ??? ?? ????... ?????? ?? ???? ?? ??? ?????? ???????? - ??? ?? ???????, ????? ?? ???? ??????????, ? ?? ?? ????... ????? ?? ?????????????? ?? ????, ? ?????? ???? ? ??????! Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????? ???? ?? ?????? ???.???? ?? ?? ???????? ?????????? ??????. ????????? ?? ???? ????:????? ???? ?? ?????? ??? ?? ????... ?????? ?? ???? ?? ??? ?????? ???????? - ??? ?? ???????, ????? ?? ???? ??????????, ? ?? ?? ????... ????? ?? ?????????????? ?? ????, ? ?????? ???? ? ??????! ?? ????? ??? ???????? ,??? ?????? ?? ???? ??? ??????, ???? ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Сад, кад већ рече ово за пишкење... Мислим да је боље да се не мењамо, знаш... Времена се изгледа мењају, они коњи, што су стајали на појилу, канда су се дигли да наставе својим путем. Тако да коње више нема да ги врћа, да је султан лично! Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Е `ебем те војни референте, куд ме баци даље од Дервенте. пропаде ми готов пос`о због тог аге што врћа атови и коњи и магарци и шта више, ил` не врћа. А већ сам се био уживео у нови ник ђенералисимус у пензију, мислим тако би га ја дорадио, ма имам радионицу, за те ствари,.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Ако је само до чина и пензије, могу те ја унапредити уз малу надокнаду. Не мере баш ђенералисимус, ал мере - сердар или тако нешто, договорићемо се. После те ома шаљем у пензију, мере и у дрвенту ако оћеш. Једино те можда активирамо ако дође до неког рата, па буде требало да се кида с турцима. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??? ?? ???? ?? ???? ? ???????, ???? ?? ?? ?????????? ?? ???? ?????????. ?? ???? ??? ?????????????, ?? ???? - ?????? ??? ???? ?????, ???????????? ??. ????? ?? ??? ????? ? ???????, ???? ? ? ??????? ??? ????. ?????? ?? ????? ?????????? ??? ???? ?? ????? ????, ?? ???? ??????? ?? ?? ???? ? ???????. ?? ??? ???? ? ???????, ???? ?? ???? ????? ?? ?? ????, ? ?? ????? ???? ??? ?? ?? ??????????? ? ??????? ???. ????? ???????? ?????????? ???????, ???? ?? ????? ????, ???? ? ? ???? ?? ?????? ???????? ?????, ???? ???? ???? ?? ?? ????, ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??? ?? ???? ?? ???? ? ???????, ???? ?? ?? ?????????? ?? ???? ?????????. ?? ???? ??? ?????????????, ?? ???? - ?????? ??? ???? ?????, ???????????? ??. ????? ?? ??? ????? ? ???????, ???? ? ? ??????? ??? ????. ?????? ?? ????? ?????????? ??? ???? ?? ????? ????, ?? ???? ??????? ?? ?? ???? ? ???????. ?? ??? ???? ? ???????, ???? ?? ???? ????? ?? ?? ????, ? ?? ????? ???? ??? ?? ?? ??????????? ? ??????? ???. ????? ???????? ?????????? ???????, ???? ?? ????? ????, ???? ? ? ???? ?? ?????? ???????? ?????, ???? ???? ???? ?? ?? ????, ????????. ? ?? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?????????, ????? ??... ????, ???? - ??????? ?? ??????????? ? ??? ?????????... ??????... ???????. ? ??? ?? ????? ???? - ?? ?? ?? ???? ?????? - ?? ??? ?? ?? ?????, ??????????? ??? - ???? ???? ?????. ? ??? ?? ???? ????, ??????? ??? ??? ?? ????? ????????? - ????? ?? ?? ???? ???? ?????. ? ??????????, ?????. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ? ??????????, ?????. ???????????????! ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука