Баба Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Мењам сваку админ значку за 100 јевра, ко оће нека ми се јави на пп, ал на другом форуму. Забадава си добио, забадава дај... 0104_cheesy еееее, мало морген, то не раде ни они којима је то речено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Ћут мааали... немој мраак да те поједе... 0104_cheesy "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Ћут мааали... немој мраак да те поједе... 0104_cheesy Ех , па ја сам то лично чуо, од онијех који су били власници тог мрака што једе...ал џаба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 имаш муштерију за ту значку, само да скупим паре, рече л` 100 јеврова? мада кад би радили замену, ваљда и мој ник нешто вреди, јес да нема ту значку, ал опет... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Април 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Очекујем, по празнику, да ће бити промена у индексним кретањима, цене ницкнејмова. Аватри ће кажу упућени да се приближе индексима берзе у Лас Вегасу, а нарочито ће девалвирати аватари стилизовани у Меделин студију Коко Моја. Људи, не чекајте поремећаје на берзи, нећемо се препознавати више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Чуо сам да код банкнота постоје две стране, аверс и реверс, + па ако би неко хтео да са мном подели неку банкноту и да нам то буде аватар. Видим да је то форумска мода, а манекени су, ... прилично позиционирани. :0104cheesy: 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 како си се ти лепо гетоизирао и приватизовао 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 како си се ти лепо гетоизирао и приватизовао :0104cheesy:Чини ти се, него немаш ништа за мењање, а не умеш да поклањаш,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 изгледа да је идеја о размени прихваћена, па чак и у напређена!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 где се изгиби симетрија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука