сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ...е куме, па ми млого обожавамо, највише обожавамо друга Чеду, а и он је нас, јел знаш ти онај случај? Иде овако. Уписо се јадан наш ром, што га сви зовемо, обично, Цига, у политичку школу у Кумровец, и после првог предавања, наставник пропитује полазнике шта су запамтили, па пита овог нашег Цигу, како он разуме самоуправљање,(тако се то звало док је Чеда био међу нама, односно док није пандркно). А ја кажем (ма не могу више да кријем ја сам ти онај цига са почетак од причу), ја кажем да је то један велики аутобус. Аутобус, исчуђава се учитељ?! јесте аутобус и вози га друг Чеда лично, а припомажу му око вожње, навигација, мењање брзина, чишћење пута, и шта још, другови бевц, лека,пера, другарица милка, и ... А ко је још у аутобусу, пита ме учитељ? Па одма ту у средини аутобуса су другови радници самоуправљачи. А овом учитељу већ доста од те моје вожње и пита: А где сте ви цигани у том аутобусу. Па ми смо у задњем реду, наставниче. А шта радите у задњем реду Па видиш ми кочимо,иначе би све отишло у,...... , у мајчину. Е зато је друг Чеда волео нас цигане, што смо кочили да не оде све у мајчину, док је он жив, него лепо полако, ....знаш куме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Ја сам чуо да су тебе убацили у ту школу да провоцираш, па ако се неко излане да пријавиш у озну. Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Ja pratim vec dva dana... 0409_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha Bas se lepo igrate! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Schmetterling-Al-Hussein рече: ?? ??? ??? ?? ?? ???? ??????? ? ?? ????? ?? ??????????, ?? ??? ?? ???? ?????? ?? ???????? ? ????.????? ?? ???? ????, ?? ??????????` ?????? ?? ????, `??? ?? ???? , ??? ?? ????? ? ?? ?? ???? ?????? ?? ????, ???? ?? ???? ??? ???? ????,....?? ???? ???? ?? ????? ??????, ?????????? ?? ???????? ????? ?? ???,????, ? ??? ??? ???? ?????? ?? ???? ?? ??? ?? ??? ????` ????? ?? ?? ???? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Видим, видим. Ево, ти си већ аванзовао: Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Куме да није нека навлакуша, да повучем робу са тржишта а ти после узмеш моје муштерије, жив ти ја, е си видо који сам маркетинг расплајпичио, дај да направим неки пос`о,са и са https://www.pouke.org/forum/Smileys/perfect/:cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?????? рече: ???? ?? ???? ???? ?????????, ?? ??????? ???? ?? ??????? ? ?? ????? ????? ???? ?????????, ??? ?? ??, ? ?? ???? ???? ??? ????????? ????????????, ??? ?? ???????? ???? ???`?,?? ? ?? https://www.pouke.org/forum/Smileys/perfect/:cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />.gif ? ???? ??? ?? ?? ?????? ???????? Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Чини ми се да треба да промениш грану трговине... Пробај овако нешто: Али, у поверењу, немој да нудиш Моцарту - не воли семенке 0202_238 Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 јес, јес, он више воли кифле (обично сваки моцарт воли кугле, ал ајд сад,..), Одг: Шале « Одговор #375 послато: 17. Јануар , 2010, 13:30:08 » Цитат Цитат Цитат: Pajko 17. Јануар , 2010, 13:10:35 Ide Mujo ulicom i nosi kiflu u guzici. 0202_238 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Није он више Моцарт. Сг је Фииииигарооооо! 0104_cheesy А шта ти имаш против пецива, а? 0202_238 Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Schmetterling-Al-Hussein рече: ???? ?? ???? ??????. ?? ?? ??????????????! 0104_cheesy ? ??? ?? ???? ?????? ??????, ?? 0202_238 ?? ????? ????? ???? ???, ??? ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ???????????.??? ???? ?? ??????, ??? ???????, ??? ??????????. ?????? ?? ?? ??? ???? ???? ???? ?????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 И не треба да будеш не знам каки трговац да знаш да је сад ницк Њ.А.Мозарт слободан 0104_cheesy А што се шлага тиче - НЕ ЈЕ ТО ШЛАГ! Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Schmetterling-Al-Hussein рече: ? ?? ????? ?? ????? ?? ???? ???? ??????? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ?.?.?????? ???????? 0104_cheesy ? ??? ?? ????? ???? - ?? ?? ?? ????! ???? ???? ????, ???????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?????? рече: Schmetterling-Al-Hussein рече: ? ?? ????? ?? ????? ?? ???? ???? ??????? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ?.?.?????? ???????? 0104_cheesy ? ??? ?? ????? ???? - ?? ?? ?? ????! ???? ???? ????, ???????! ?????? ???? Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Па ти шверцаш цигаре, `ебо те, ја сам до сад ове камиле виђо, само у друштву кента, малбора, данхила и ротманса, а и честерфилда, ал ређе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука