Jump to content

Мењам, поклањам, ....

Оцени ову тему

Препоручена порука

???? ??? ??? ??????? ?????????, ????? ??? ?????? ?????? ? ???? ?? ???????  :) :)

???? ????? ?? ??????, ????, ???? ? ????? ? ????????, ? ? ????, ???? ????` ?????, ??? ?? ???

???? ????, ?? ???????, ???? ????, ? ?? ???`?  ?????, ... ???, ...

?? ????? ???????, ?? ????? ????, ? ? ??????????? ??? ?? ? ???????????  dada

?? ??? ????, ?? ?? ?? ?? ??????? ?? ????  0202_238

? ?? ???? ?? ?????????????, ??? ????  ??? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ?????? ????? ?????????
Подели на овим сајтовима

• Одговори 204
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

?? ???, ???? ?? ??? ?? ??????????? ?? ??????? ..

?????, ??? ????? ????, ???? ?? ????, ????? ???????, ???? ??? ???? ? ??????, ?`? ?? ?????,??

??? ?? ????, ??? ????? ?????? ??????, ??????:

-?????????,

-?????????,

-??????????.

????? ??? ?????? ?? ??`?, ????? ???? ?? ?????? ????????, ..... ? ??? ????, ??? ?? ?? ????:

-???????,

-??????????,

-??????????,

-????????,

-????????,

-??????????,

? ???? ??? ???? ??????, ????, ???? ?? ?? ?? ????? ???????, ???? ?? ?? ??????????, ?? ?????

Подели на овим сајтовима

????? ?? ???? ??? ??????????  :)

????? ????, ??? ????? ?? ?? ??????, ??? ???? ????? ?? ?? ??? ??????? ?? ???? ???????? ?????, ?? ?? ??????? ?? ??????? ?????????, ???? ???? ??, ?????? ??? ????? ?? ?? ???????.

????? ?? ???????? ??? `????, ??? ???????, ??? ?? ???? ?? ? ??, ? ??? ???? ??, ?, ??? ???????

Подели на овим сајтовима

Медо, ако си несолидан трговац немој нам спамујеш озбиљну тему! Тужићу те администрацији!

А ја сас тебе не тргујем, зато што си ти своје оргинално име бацио, па сад могу да га узмем и ники ништа да ми не приговори.

Па ти види исплати ли се мењати име. Ево ја зато никад нисам мењао ништа - вазда сам се вако звао. Ево сербон ће да потврди (сербоне, ако не потврдиш, ништа од бизмиса).

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

??? ???????? ?? ???????????...

?? ????????? ????, ??? ?? ???? ???? ???? ?? ???????? ?? ???????? ???

????? ?????, ?????? ??? ??? ??? ??????, ????? ????? ? ???? ??? ???????? ????? ????,

?? ??? ?? ????? ??????? ?????? ??? ???? ???????? ?????????? ? ???? ? .... ???? ???.

????? ?? ????????, ?? ????? ??????.

Подели на овим сајтовима

И овде криза, .....

Оволика роба, све бре гланц ново, ко испод чекића, а нико ни да пита за цену,

лепо сам реко на почетак од ову з-анцију, може и замена.

јел куме тодајфел, дај препоручи неком од колега, .......нема ништа од оног Суља Шмрка.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...