Schmetterling Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ?? ??????? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ????? ???? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ????? ?? ?? ??? ????. ? ??? ??? ?????? ????????, ?? ?? ?? ???? ?? ?????? ??? ?????? ?????? ??. ? ???, ? ??? ????? ???????? ?? ???? ????, ???? ??????...??????? ? ?? ?? ?????. ? ??? ?? ?? ???????? ??????, ???? ?? ?? ?????? ?? ?????? ????, ?? ?? ?? ????????? ??????, ?? ?? ? ???? ??? ????? ????? ???! copyright Fat Tony Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ма јел` то овај? “Slim and Handsome" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ???? ?? ???? ??????. ?? ?? ??????????????! 0104_cheesy ? ??? ?? ???? ?????? ??????, ?? 0110_hahaha ? ??? ???? ???? ?? ??? ???? ???????? ???????? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?? ???` ?? ??????? ???? ?? ?????! ???? ?? ???? ??????. ?? ?? ??????????????! 0104_cheesy ? ??? ?? ???? ?????? ??????, ?? ? ??? ???? ???? ?? ??? ???? ???????? ???????? 0202_238????. ???? ?? - "??????? ?? ??????" 0104_cheesy Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ? ?? ????? ?? ????? ?? ???? ???? ??????? ?? ???? ?? ?? ??? ???? ?.?.?????? ???????? 0104_cheesy ? ??? ?? ????? ???? - ?? ?? ?? ????! ..............????? ??? ?? ????, ??? ? ??????? ?? ??, ????? ? ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Какав те прах спопао? То је свеже помузено и запенушано камиље млеко! Хош мало? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Суљоооо, па ти си Ага који пије млеко :cheesy2: а ја сам Шабан klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ???????, ?? ?? ?? ??? ???? ???? ????? 319.gif 0707_read starece?? ???? ??? ?? ??? ??? ?????, ??? ???? ? ???????... svadja Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ???????, ?? ?? ?? ??? ???? ???? ????? confused 0110_hahaha?? ???? ??? ?? ??? ??? ?????, ??? ???? ? ???????... 0409_feel `??? ?? ????, ?? ???? ?? ??? ????? ? ??? ?? ??????, ... ,???? ????? ?????? ????? ???????.? ?? ?? ?? ??????? ?????, ???????? ?? ?? ??? ?????, ?? ?? ?? ? ????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Ма није. Ага је греческа реч. Знам поуздано, рече ми један грчић. Агапе, Агиос... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Па то је кад верујеш грцима. А ја сам чуо да су они некакви е-комунисти. Не знам тачно шта је то, али добро бит не мере. А "ага" је руска реч. Ево ти доказа: http://slovari.yandex.ru/dict/ushakov/article/ushakov/01/us101117.htm?text=%D0%B0%D0%B3%D0%B0&encid=ushakov&stpar3=1.4 Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?? ????. ??? ?? ???????? ???. ???? ????????, ???? ?? ????? ?????. ?????, ?????... ....??,???? ?? , ???? ?? ????? ???????, ????? ?? ??? ??????, .... , ?? ????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?? ?? ?? ??? ??????? ??????. ? ?? ??? ??? ?? ?? ??? ??????? ?-?????????. ?? ???? ????? ??? ?? ??, ??? ????? ??? ?? ????. ? "???" ?? ????? ???. ??? ?? ??????: http://slovari.yandex.ru/dict/ushakov/article/ushakov/01/us101117.htm?text=%D0%B0%D0%B3%D0%B0&encid=ushakov&stpar3=1.4 ?? ??? ???? ??????? ????? , ??. ???? ???. ?? ?? ????! ??????? ???? ???? ??? ??????? ??? - ?????? ??????? ?? ?? ????? ??? ? ??????? ??????? ????????. ???? ???? ?? ????? ? ?????? ????????? ? ?? ??????????, ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ???? ???? ?? ????? ? ?????? ????????? ? ?? ??????????, ??????????? ??? ???. ?????? ???? ?? ????, ? ?????? ??? ?????? ? ????, ?? ?? ? ????? ?? ?? ?? ?????. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ???? ???? ?? ????? ? ?????? ????????? ? ?? ??????????, ??????????? ??? ???. ?????? ???? ?? ????, ? ?????? ??? ?????? ? ????, ?? ?? ? ????? ?? ?? ?? ?????. ?????? ?? ?????? , ????? ?? ???? ???????????, ?? ?? ?????? ????? ????? ???? ???????? ? ??????? ???? ?????? ? ?? ? ???? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука