Јаков. Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Veoma interesantno za analizu... U 60-tim sve je bilo šlageraški, ali lepo. U 70-tim pojaviše se i prvi čupavci. U 80-tim su bili mnogo smešni i mnogo nekvalitetni U 90-tim još gori, ... Uglavnom su nastupali predstavnici iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Iz Makedonije, Crne Gore niti jednom, a Bosanski predstavnik dva puta koliko sam primetio. (Čola i Ambasadori). Kako bilo, ovo podesća na jedno lepo vreme i na bezbrižnost. Oseća se to i u pesmama i u načinu izvođenja. Zato ljudi i danas se rado vraćaju evergrinima. Караконџула, Срђан Ранђеловић, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Lijepa tema . Inače , nisam poštovalac eurosonga , pogotovo posljednjih nekoliko godina . Nije problem u samom tom takmičenju , ali je ono odavno daleko od onoga za šta se predstavlja . Ako ćemo realno , kvalitetna muzika kao da je zabranjena na tom takmičenju , odavno . Možda baš od početka 90'ih kvalitet je na ovom takmičenju često bivao na minimumu . Šezdesete i sedamdesete (pa i osamdesete) su možda i odražavale svojevrsni kvalitet , moglo se čuti baš mnogo tih zlatnih numera , koje si ti istakao kao evergreen kompozicije . Nisi pogriješio ni najmanje , pogotovo sa tvrdnjom da im se ljudi sada polako (ali sigurno) počinju vraćati . Iako sam (jako) mlad da bih mogao biti na neki način vezan za te decenije , koje su ostale u vijeku za nama , ja se mnogo lakše pronalazim u tim pjesmuljcima , nego u ovom što se danas servira na ES i sličnim takmičenjima . Јаков. је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука