Jump to content

Кафа са сестром Васом (видео записи на српском)

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

ja joj napisao da bih neke od ranijih prevoda editovao, ako nema ništa protiv, pa se onda predomislih i pomislih - nema veze, nek stoje... ona me pita zbog čega bih menjao - ja kažem - ma ništa bitno, ima nekih sitnica koje bih promenio al sam se predomislio - ništa bitno...

a ona kaže - (pazi sad) ok, ako su sitnice onda u redu.... samo da nisu jeresi Lol

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Сећам се када сам први пут читао један њен чланак где критикује тезе о.Шмемана о монаштву: наљутила ме, чак сам и текст написао на верујем.орг о томе.

Након неког времена, читао сам опет и схватио да је критика на месту: Шмеман је стварно претерао.

Подели на овим сајтовима

Сећам се када сам први пут читао један њен чланак где критикује тезе о.Шмемана о монаштву: наљутила ме, чак сам и текст написао на верујем.орг о томе.

Након неког времена, читао сам опет и схватио да је критика на месту: Шмеман је стварно претерао.

Може линк до чланка?

Подели на овим сајтовима

uze mi reč iz usta... meni je cool što joj je mentor Robert F. Taft jer sam skontao da je on neka faca za liturgiku... Абу ал-Хасан ал-Шадили - jesam u pravu? možeš li nešto sažeto o Taftu da prozboriš?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

nova epizoda, ubačen srpski prevod ali nisam ja prevodio već neko drugi

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Баш је много лепо беседила сестра Васа и одабрала светог Јована Милостивог да нас упозна са њим.

Слава Богу.

Подели на овим сајтовима

нова епизода, српски превод убачен - нисам ја преводио :)))

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

prevod je užas... ne bih da cepidlačim ali nekoliko ĆE MO... a nativity fast (Božićni post) je preveden kao ovaploćenje LOLčina

odeljenje za MAKE UP neću ni da komentarišem na 1, 06

a rekoh joj lepo da ne daje drugima i da ću joj prevoditi sa posebnim zadovoljstvom

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...