Плутон Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Ако буде било потребно још људи за превођење, јави. w.a.mozart, Andre Williams and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 važi :bendoff: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Опасна калуђерица ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 ja joj napisao da bih neke od ranijih prevoda editovao, ako nema ništa protiv, pa se onda predomislih i pomislih - nema veze, nek stoje... ona me pita zbog čega bih menjao - ja kažem - ma ništa bitno, ima nekih sitnica koje bih promenio al sam se predomislio - ništa bitno... a ona kaže - (pazi sad) ok, ako su sitnice onda u redu.... samo da nisu jeresi Lol Gordana ., Плутон, sleki and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Сећам се када сам први пут читао један њен чланак где критикује тезе о.Шмемана о монаштву: наљутила ме, чак сам и текст написао на верујем.орг о томе. Након неког времена, читао сам опет и схватио да је критика на месту: Шмеман је стварно претерао. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Сећам се када сам први пут читао један њен чланак где критикује тезе о.Шмемана о монаштву: наљутила ме, чак сам и текст написао на верујем.орг о томе. Након неког времена, читао сам опет и схватио да је критика на месту: Шмеман је стварно претерао. Може линк до чланка? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 uze mi reč iz usta... meni je cool što joj je mentor Robert F. Taft jer sam skontao da je on neka faca za liturgiku... Абу ал-Хасан ал-Шадили - jesam u pravu? možeš li nešto sažeto o Taftu da prozboriš? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Ћу покушам да нађем --- Тафт? Једино што знам је да га владика Атанасије не воли. А то је добар знак ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Знам да се зове: Fr. Alexander Schmemann and Monasticism ... али не могу да нађем, био је превод на верује.орг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Teologija/Lat_VasaLarin_Smeman_i_monastvo.htm Плутон, nikolay and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 nova epizoda, ubačen srpski prevod ali nisam ja prevodio već neko drugi verum est in beer and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Баш је много лепо беседила сестра Васа и одабрала светог Јована Милостивог да нас упозна са њим. Слава Богу. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 нова епизода, српски превод убачен - нисам ја преводио Саша од Москве, verum est in beer and Дејан је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Предобро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 prevod je užas... ne bih da cepidlačim ali nekoliko ĆE MO... a nativity fast (Božićni post) je preveden kao ovaploćenje LOLčina odeljenje za MAKE UP neću ni da komentarišem na 1, 06 a rekoh joj lepo da ne daje drugima i da ću joj prevoditi sa posebnim zadovoljstvom Срђан Шијакињић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука