Јаков. Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Danas ja baš napravih nekoliko junećih BB i reko ajd da upoznam ovaj ološ sa ŽRU, sa tim specijalitetom. Gledam sve neki gospodičići i damice, pa reko, niko to nije probo zasigurno. Inače napisao sam u naslovu (Milošev recepat) jer su BB bili omiljeni najvećem srbinu 19.veka, našem svetlom vladaru, Milošu Obrenoviću. To mu je bio neki kao afrodizijak, mada nema veze sa vezom. Mislim da mu je više to radio placebo. Hrana ko hran. Preukusna doduše. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 nem ja stem nista Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ja sam dosta gadljiv kad je hrana u pitanju i ono što nisam od malih nogu naučio da jedem sada ne bi probao,nema šanse... Tako npr. kad mi neko zečetinu pomene meni se želudac okrene,a kamo li ove BB... Naravno da me držiš 15 dana gladnog sve bi jeo ,govorim o normalnim prilikama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ja jedem sve i svašta, sledeći put kad budeš pravio da zoveš da probam. Inače još nek stvari koje su "gadn" a preukusne su, npr. krabe i lignje, mnogo su dobre. Isto ima neka kao salata jeo sam je uz neku ribu, uglavnom u salati neke školjke, komadići krabe, lignjice, neke malecke onako celu je pojedeš iz jednog zalogaja. Mnogo mi se svidelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ja jedem sve i svašta, sledeći put kad budeš pravio da zoveš da probam. Inače još nek stvari koje su "gadn" a preukusne su, npr. krabe i lignje, mnogo su dobre. Isto ima neka kao salata jeo sam je uz neku ribu, uglavnom u salati neke školjke, komadići krabe, lignjice, neke malecke onako celu je pojedeš iz jednog zalogaja. Mnogo mi se svidelo. Lignje ih,na njima sam odrastao,to mi je najukusniji izvor proteina,mada su sviježe jadranske lignje daleko ukusnije i aromatičnije od ovih smrznutih što se kod nas prodaju...Također i svi rakovi su fenomenalni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ja bi brate jeo i od jarca rog, kad bi znao da ga napravim. Jedino što nikad ne bih probao, i to ne zato što sam gadljiv, su zmije i ajkule. Inače od mesa koje se kod nas najviše jede (krmetina) upravo najviše volim iznutrice. A od jagnjećeg roda volim glavu da jedem. I to jedem sve. Ne biram. Jedino koske ne pojedem. Na žalost ova moja ne-probirljivost često puta me je koštala bolova u stomaku ali i po cenu toga, opet ću sve da probam. Naravno, to samo da probam, nije to hrana koja se jede svaki dan. Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Људи мислите шта хоћете али ако се добро спреме бели бубрези су деликатес! Ја нема шта нисам пробао од живих шкољки па све до, белих бубрега(од више врста домаћих животиња), мозга, очију... Верујте све је доброг укуса ако се добро спреми! :good2: Gordana . and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука