МилошБГ Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Ljudi ja ne pricam ovde da je istina ono sto pise kurir ili da nije istina. Ja diskutujem o stvarima koje ljudi ovde iznose,a to je da pojedinci ne vide nikakav problem i da je to istina. I ne vide u slucaju da je to istina da su doticne osobe ko sto rekoh moralni patuljci najgore vrste. I daj Boze da nije istina,jer bi to sto se mene tice bilo jos jedno u nizu razocarenje kakav smo mi narod. Ali u istinu nije bitno da li je to sigurno istina ili nije,vec je bitno kako ljudi ovde razmisljaju. A cak i ovog momenta da se obelodani da je kurir lagao,to nema veze sa mojim pisanjem jer su moji komentari odgovori na komentare ljudi. Ja ni ne tvrdim sta je istina,vec sta je moralno i dobro a sta je lose i nemoralno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 http://www.kurir-info.rs/velika-prevara-politicari-oprali-milione-preko-smrti-male-tijane-clanak-1070665 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука