Млађони Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Зар си толико острашћен? Једини острашћен овде си ти и твоја екипа квази националиста која се примају у Србин.инфо НСПМ исто колико и они квази-либерали у бедеведесет два. Иста сте ви сорта, што баби мило то јој се и снило. Мислим "шиптарска полиција почела лов на Србе" а у реалности ухапсила седам човека који је гађали флашама. Класично паљење ватре.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Једини острашћен овде си ти и твоја екипа квази националиста која се примају у Србин.инфо НСПМ исто колико и они квази-либерали у бедеведесет два. Иста сте ви сорта, што баби мило то јој се и снило. Мислим "шиптарска полиција почела лов на Србе" а у реалности ухапсила седам човека који је гађали флашама. Класично паљење ватре.... Један од начина да се бори са окупатором и домаћим издајницима... За вас назадњаке.... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука