Jump to content

Куд плови овај брод?

Препоручена порука

Радник обезбјеђења велике компаније Александрије (произвођач чоколада и кондиторских производа), изшамарао старицу, а онесвијестио радницу која се побунила због тога.Радници су чекали у реду за добијање призвода, који се дају радницима умјесто плата, које касне мјесецима. Када се гужва отела контроли радник је преузео контролу, тако што је насрнуо на двије жене. Оваквих случајева је много, и наравно ни један не завши на суду.Ове радице и не помишљају да случај пријаве полицији.За цијели догађај сам чула од очевидаца. Куд плови овај брод??? joooj

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Милева, с које сте планете?Без увреде, кад бисте знали...па мени не дадоше посо у Русији јер сам Србин.Ал то је ситница...Зла је толико много да кад бисте то могли да сагледате не бисте издржали.

А брод куд плови....па у смрт где плови, и тотално негирање бића.

Подели на овим сајтовима

Брате Дибидусрус, мислим да овакве ствари не би требале да се подразумијевају, и да због тога треба причати о свему што нам се дешава. Неко се спали, неко добије батине, неко остане без посла, чисто зато јер некоме не одговара, неко скочи с моста, неко је гладан...је ли то значи да  треба да ћутимо о свему и кажемо има горе од горег? И колико смо ми сами допринијели томе и шта можемо урадити да би се стање поправило.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...