Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Mister NO рече: meni su najaca ona dva lika na krovu sto samo pice po lavu 0205_whistling 0205_whistling ?????? : "??? ??? ??? ??????? ?? ?????? ?????, ???? ?? ??? ??? ???? ?? ??????? ?????? ? .......?!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jeka Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 po meni najbolji je onaj film koji mozes odgledati vise puta i da ti ne dosadi..to su Maratonci,Mi nismo andjeli ali samo 1.deo,i naravno serija Otvorena vrata....to su po meni vanmvremenski filmovi...ili jos bolje vremenski...kao da su stvarani danas...._JA SAM VECITI PUBERTETLIJA ZAROBJEN U TELU ODRASLOG COVEKA(MI NISMO ANDJELI) 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Отворена врата, убедљиво најбоља серија у нас.... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Ја не знам како сам само могао да заборавим "Ми нисмо анђели" (само први део признајем; иначе, то је дипломски рад Срђана Драгојевића) и "Кад порастем бићу кенгур" п.с. "шта си увадио?" 0102_laugh 0203_cool 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Мени је најдражи филм "Дечко који обећава" ...и његова чувена реченица... 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Ја нисам хтео да понављам овде, јер сам већ више пута на форуму рекао, па реко да не будем више досадан. Али мораћу изгледа 0104_cheesy Скупљачи перја од Саше Петровића Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 1 Sekula i njegove zene sva tri dela 2 Zikina dinastija 3 Tesna koza 4 Balkanski spijun 5 Maratonci trce pocasni krug 6 Mars na Drinu 7 Boj na Kosovu 8 Zivot je cudo 9 Dom za vesanje 10 Petrijin venac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jeka Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ukusi su definitivno razliciti 0104_cheesy... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 od partizanskih : MOST avanturistički ... obavezno da pogledaju oni koji nisu gledali ! SABIRNI CENTAR SPECIJALNO VASPITANJE LEPOTA POROKA (i ostali od Živka Nikolića) ... nisam pomenuo MARATONCE , KO TO TAMO PEVA ... I sl . to svi znaju ... klasika ... p.s. ti su mi prvi pali na ... glavu ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Цитат 1 Sekula i njegove zene sva tri dela 2 Zikina dinastija 3 Tesna koza 4 Balkanski spijun 5 Maratonci trce pocasni krug 6 Mars na Drinu 7 Boj na Kosovu 8 Zivot je cudo 9 Dom za vesanje 10 Petrijin venac Е па Ниџо, баш си ме "разочарао" са избором првих 3 филма..... dada 0102_laugh Петрији венац .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Svi filmovi radjeni po Kovacevicu, a medju njima bez premca Maratonci... Treba obavezno pomenuti i polu-igrani polu-dokumentrani "Poslednja oaza" od Lalovica... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Možda nisu najbolji ali su meni najmiliji filmovi poput... Miris poljskog cveća i Lova u mutnom.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 "Мирис пољског цвећа" је и за мене један од најбољих 8084.gif Филмови Душана Ковачевића, најбоље одсликавају металитет нашег народа на један сатиричан начин. А омиљени глумац ми је сигурно Бата Стојковић 0104_cheesy "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Хммм.. Рецимо "Нож" "Кад порастем бићу кенгур" "Клопка" "Боље од бекства" "Чавка" Не могу да се сјетим више.. Серије: "Отвотрена врата" и "Вратиће се роде" А глумци и глумице.. Жарко Лаушевић мајкл Небојша Глоговац Сергеј Трифуновић Иван Босиљчић Наташа Нинковић Соња Савић мајкл Отприлике мајкл "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 KENGUR! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука