Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Има их више..... Највише волим филмвое '90 година које се баве комунистичком тематиком. Без премца Ундргроунд, Време чуда, О покојнику све најлепше, Убиство с предомишљајем, 3 карте за Боливуд, Оргинал фалсификата.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Ima npr "Noz" Zike Mitrovica, "Roj" Miodraga Popovica "Kicma" Vlatka Gilica Sve od Kadijevica "Ritam zlochina" Zoran Tadic ima josh podosta, ali mi ovi prvi padaju na pamet Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Пуриша Ђорђевић ---- Девојка, Сан, Јутро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 хм..... Ко то тамо пева- С. Шијан Маратонци трче почасни круг- исто Шијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 "Зона Замфирова" и "Ивкова слава", 100 пута гледани. Очарава ме дух тог времена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Одличан сајт са домаћим фуилмовима, серијама, цртаним филмовима итд... www.domacifilmovi.biz Наши сарадници :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 mrtav-ladan kordon crni bombarder..itd seticu se jos kojeg trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 eh da, jos jedna nominacija: kad povastem bicu kengur trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Дакле, сви филмови по сценарију Душана Ковачевића: "Маратонци..." "Ко то тамо пева" "Балкански шпијун" "Професионалац" ...итд, филмови Горана Марковића "Мајстори, мајстори" "Вариола вера" "Варљиво лето 68" Даље "Национална класа" "Љубавни живот Будимира Трајковића" "Тајванаска канаста" "Давитељ против давитеља" И моја деца обожавају ове филмове... Од старијих "Лептирице" сетићу се још.... "Отписани" а јел се односи и на југословенку кинематографију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ?????? ???????? ---- ???????, ???, ?????. ??? ?????, ??????? , ?????? ????????...???? ?? ?? ?????, ?? ????? ?????? ?????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Oliva,jesi li pod ovim "leptirice" mislila na leptiricu-prvi pokusaj srpskog horora??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Oliva,jesi li pod ovim "leptirice" mislila na leptiricu-prvi pokusaj srpskog horora??? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Oliva,jesi li pod ovim "leptirice" mislila na leptiricu-prvi pokusaj srpskog horora??? ??. bolje je sveto mesto za nijansu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Oliva,jesi li pod ovim "leptirice" mislila na leptiricu-prvi pokusaj srpskog horora??? ??. bolje je sveto mesto za nijansu ??????, ??????? ????? ????....???? ??????? "?????????" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Мени су та два филма (Лептирица и Свето место) остали у ружном сећању. Имао сам ноћне море од њих. И дан данас вучем те страхове. Мораћу да их погледам поново, сад кад више нисам мали 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука