Небојша Јовановић Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 да ли неко зна де може да се нађе икона и да се заиста зове златна Тројеручица кликом на овај линк добијам 0,01 у доларима када пребацим на скрил даћу за портал ЖРУ Клик на линк http://svior.com/photos/photo.php?thumb_id=333&ref=4114 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Јел сваки пут кад кликнем добијаш по 0,01? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 dakle gde je moze nabaviti ova prelepa ikona,da svaki klik se tarifira ali limit je jedna IP adresa u roku od 24h. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Koliko sam shvatio možeš da staviš koju hoćeš sliku, on je postavio sliku (ikonu) zaglasno sa tematikom foruma. A fora je pošalje link i svaki puta kada bilo ko klikne on dobije 0,01 čega got. I onda u zavisnosti koliko je ljudi kliknulo nba link on dobije te pare. Sajt je u još većem dobitku jer se broje posete i što više ljudi klikće to je sajt posećeniji, i ima više reklama i skuplje su. Dakle slika je nebitna, ukoliko se registruješ i ti možeš da uploaduješ koju got hoćeš sliku, i da isto ovako ljudima šalješ link, kada neko klikne tebi stigne 0,01. Da li sam dobro shvatio? I još nešto jesi li siguran da daju pare. Moj drug je radio nešto slično samo sa reklamama ali je dobro proverio da li šalju pare, dosta dugo je kliktao (malo je drugačije ovde ti klikćeš) i na kraju je skupio oko 30ak dolara, koje su mu poslali, e sad našao je i druge slične sajtove koje ne šalju pare. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Брате, ја те и даље не разумем, а и мало имаш граматичких потешкоћа. Не мислим ништа лоше, него једноставно не разумем. Јер ти хоћеш да набавиш ову икону? где има да се набави баш оваква икона? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Koliko sam shvatio možeš da staviš koju hoćeš sliku, on je postavio sliku (ikonu) zaglasno sa tematikom foruma. A fora je pošalje link i svaki puta kada bilo ko klikne on dobije 0,01 čega got. I onda u zavisnosti koliko je ljudi kliknulo nba link on dobije te pare. Sajt je u još većem dobitku jer se broje posete i što više ljudi klikće to je sajt posećeniji, i ima više reklama i skuplje su. Dakle slika je nebitna, ukoliko se registruješ i ti možeš da uploaduješ koju got hoćeš sliku, i da isto ovako ljudima šalješ link, kada neko klikne tebi stigne 0,01. Da li sam dobro shvatio? I još nešto jesi li siguran da daju pare. Moj drug je radio nešto slično samo sa reklamama ali je dobro proverio da li šalju pare, dosta dugo je kliktao (malo je drugačije ovde ti klikćeš) i na kraju je skupio oko 30ak dolara, koje su mu poslali, e sad našao je i druge slične sajtove koje ne šalju pare. овај програм плаћа и икона није не битна да ставио сам њу ради тематике форума и да питам где може баш оваква да се набави регистрација сама по себи није неопходна да би се добио један цент довољан је само клик на линк са једне ип адресе у року од 24 сата се тарифира са 0,01 долара. колико сам схватио добио је паре... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ima limit,da znam da nije jeftina... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука