Jump to content

Pristaša sam te i te pol.partije u Srbiji

Оцени ову тему

Јаков.

Pristaša sam političke partije...  

10 члановâ је гласало

1. 1. Koju političku partiju u Srbiji podržavam?

• Demokratska Stranka
      1
    • Demokratska Stranka Srbije
      1
    • LIberalno Demokratska Partija
      2
    • Socijalistička Partija Srbije
      0
    • Srpska Napredna Stranka
      2
    • Neka vanparlamentarna ili manja stranka u Srbiji
      4

Препоручена порука

Naravno da ima mnogo više partija koje nisu nabrojane jer su ili vanparlamentarne ili ne toliko brojne.

U anketi su samo one najveće. Vodio sam se mišlju da su one osvojile najviše glasova na izborima, te samim tim imaju i na ŽRU (čije se članstvo ne razlikuje od većinskog srpskog stanovništva) najviše pristalica.

U svakom slučaju ostavio sam i za one druge koji nisu simpatizeri gore navedenih, da u šestoj stavci daju svoj glas. 

Molio bih da svi članovi foruma ŽRU koji nisu državljani Srbije, i nemaju pravo glasanja na srpskim izborima, ne daju svoje glasove. 

Političke partije u regionu, gde žive srbi nisu mi dovoljno poznate. 

Glasanje je naravno tajno.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Nijedne.

Iz kog razloga si izostavio standardnu "opciju"?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne znam zaista na šta konkretno misliš Dina?

Подели на овим сајтовима

Pa napisao sam.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Aha. To "nijedne" smatraš standardnom opcijom. OK. 

Vidi, mislim da svako treba da izađe na izbore, samim tim da bude pristaša neke od navedenih opcija. 

Možda je buntovništvo ok, i uglavnom jeste, jer znam zašto ljudi ne vole ni stranke, a pogotovo političare, ali je ipak svaki glas važan. Upravo su to shvatili i naprednjaci. 

Demokrate kao da su izgubile dodir sa svojim glasačima. Od kada su se posvađali Đilas i Tadić, tu stranku tresu unutrašnji sukobi. Bez obzira na to, nisu smeli da ispuste svoje tradicionalne glasače i zbog sukoba, izgube dobar deo glasačkog tela.

Naprednjaci bez obzira na situaciji u stranci, razvijaju taj odnos i otuda a ne samo zbog vlasti koja je u njihovim rukama delimično, imaju zaista dobre rezultate. Odlične. 

Zbog gubljenja kontakta sa članstvom i simpatizerima, već su se gotovo ugasile nekada jake partije poput SPO i SRS. 

Ovo glasanje smatram da može biti podsticaj da svako od nas bude kovač svoje sreće. Taj jedan glas nimalo nije bedan. Onaj ko ne izađe na izbore nema zašto da se buni. Te ispirke kako nije imao koga da "zaokruži" samo su ispirke. Ponuda postoji. Ako nije baš po njegovom ukusu, nek bude uveren da je tako i sa ostalim glasačima, ali da oni ipak glasaju, bez obzira na lične netrpeljivosti prema nekom.

Primer reformisane stranke, koja je izgubila veliki deo svojih glasača, ali je pridobila veliki broj novih (kvalitetnijih od starih), jeste SPS. 

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da ne treba niko da izlazi na izbore.

Подели на овим сајтовима

Moze ondak, glasajte za mene!

-Ništa ne obećavam i to ispunjavam-

Подели на овим сајтовима

ne izaći na izbore uopšte ne znači biti apolitičan! glupost

ja nikada nisam i nema tog noža koji bi me natijerao da izađem na izbore,imam svoje razloge za to,smatram da su političari lešinari koji su sami sebe postavili na vrh društva a to ničim ne zaslužuju,zar nam politika unapređuje društvo ili to rade neke druge oblasti. Politikom bi dao da se bave ljudi koji nisu političari,baš kao nekada što je bilo.Političari su najveća podvala društvu koja je mogla da se desi

Подели на овим сајтовима

APOLITIČAN! - nema te opcije!?

Ja bih zamolio za opciju "apokaliptican".

Подели на овим сајтовима

evo sad sam se nečeg sijetio,kad bi pustili filozofima da se bave prirodnim naukama,e dobili bi isti efekat ko i političari kad se bave politikom

:)

Интересантно поређење .. 

Али је прецизније да замислимо ''Баба серу'' или ''ђубретара'' у операционој сали ... 

Додуше .. ефекат са нашим Гробаром је идентичан ...

4v7j5aw.jpg

• Волим 1

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Čedomir J. je svakako faktor sa kojim se mora računati. Koliko god bio ismevan ili prozivan, on je sveprisutan. Od jednog mutavog Đinđićevog lakeja, kojeg su u to vreme izbegavali strani diplomati, koji su donosili fermane iz Brisela, Čedomir je ostao mutav, ali daleko da je sada lakej. Čedomir je igrač i to jak igrač. Bez ikakvog aduta u ruci, on i dalje sedi za stolom i igra. 

Čedomir je za sadašnju vlast isto ono što je bio vojvoda za Slobu. Dežurni pljuvač, a zapravo vezivno tkivo opozicije i vlasti. Jer vlast ne može da postoji bez opozicije, kao i obratno. Čedomir ne želi vlast, i tu je politički mudriji od vojvode. Koji je pljuvao radi vlasti. Čedomir to radi da bi ostao opozicija. Ali dobro pozicionirana opozicija, ili što bi pragmatičari iz vlasti rekli "principijelna" i "konstruktivna" opozicija. 

Подели на овим сајтовима

Što se tiče Kokija i njegove DSS, zaista mislim da postoji realna šansa da završi kao i SPO i SRS. Da se deo ljudi prelije u DS, iz koje su i nastali, a deo u SNS, i da samim tim nema cenzus za ulazak u Parlament. 

Koki je ostao na svojim starim šinama i za jotu ne menja pristup problematici u kojoj se nalazimo zadnjih 10 godina. To je odlika staromodnog, neljigavog ali i neefikasnog političara. 

Mlađa je najljigavije ali i najpromućurnije stvorenje. Pametnica. Gej 17 više nije nikakav faktor, zapravo i ne postoje, to su Udruženi Regioni. Tek oni nisu nikakav faktor, ali njihovi ljudi su svuda. Moj direktor je njihov. :) Oni su kao mornari koji su ostali bez broda, ali se nisu udavili, i sad kako koji brod naiđe, kupi ih i tovari. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...