Jump to content

Мистериозна девојчица из ромског насеља

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Zasluzuju osvescivanje, a to se ne radi lomljenjem ruku i nogu, jer nisu svesni sta rade.

Verovatno misle da je to sasvim normalno i okej.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А да девојчица није плава никог не би било брига што проси и тешко живи. Сву децу би лако заштитили када би стали на пут злоупотреби деце генерално, и отете и неотете.

Подели на овим сајтовима

Zasluzuju osvescivanje, a to se ne radi lomljenjem ruku i nogu, jer nisu svesni sta rade.

Слажем се потпуно...то су матори људи и њима је то нормално цео живот...чик га убеди сад да није...

Подели на овим сајтовима

Zasluzuju svakodnevne batine dok ne priznaju sve i za ovo dete io za ko zna koliko jos .... Tuci ih dok mogu da govore jer ko zna koliko su zivota unistili ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Uz duzno postovanje njenim pravim roditeljima i bioloskoj porodici ove djevojcice i naravno njoj samoj,ali meni nikako nije jasno po cemu se ova djevojcica razlikuje od ostale djece koju roditelji(vecinom su to Romi) tjeraju da prose?! Sta,zato sto je plava pa je nekome zapala za oko.Pa i ciganska djeca su samo djeca,i oni prose za nekoga,a ne za svoje parce hljeba.Zar to nije diskriminacija?! Mediji su stvarno dno svakog dna.I ovo mi je kao vrhunac nekog istrazivackog novinarstva...ma daj...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Комбинација ове две васпитне методе би могла бити сврсисходна. Батине и појашњење зашто.

Не зато што су роми, већ зато што чине зло.

(Код мог бившег посла у комшилуку живе две ромске породице. Једни шаљу децу да просе и мусави су и свакакви,не иду у школу док ова друга породица има чисту децу која иду у школу и живе узорније од многих других које знам. Ово сад чисто на тему која то није.)

Подели на овим сајтовима

Нађите податак шта се десило у Варварину 1934.г. на вашар.

Дај речи шта је било, нисам ништа изгугло... 

Подели на овим сајтовима

Uz duzno postovanje njenim pravim roditeljima i bioloskoj porodici ove djevojcice i naravno njoj samoj,ali meni nikako nije jasno po cemu se ova djevojcica razlikuje od ostale djece koju roditelji(vecinom su to Romi) tjeraju da prose?! Sta,zato sto je plava pa je nekome zapala za oko.Pa i ciganska djeca su samo djeca,i oni prose za nekoga,a ne za svoje parce hljeba.Zar to nije diskriminacija?! Mediji su stvarno dno svakog dna.I ovo mi je kao vrhunac nekog istrazivackog novinarstva...ma daj...

Велика је разлика да ли терају своју децу да просе или краду туђу децу и терају их да просе, јер овако два зла чине..

Да се разумемо, жао ми је сваког детета које видим да проси на улици, без изузетка.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Дај речи шта је било, нисам ништа изгугло... 

Овако....нека жена је на том вашару дала новац детету које је просило. Дете је било  слепо, али је по гласу препознало да је та жена , уствари мајка детета. Заиста тој жени је дете нестало. Десио се велики погром над ромима. Чак из Београда је реаговала војска....Роме су јурили неколико десетина киломатара око Варварина.

Подели на овим сајтовима

Ђуро Станивук, on 22 Oct 2013 - 12:05, каже: Дај речи шта је било, нисам ништа изгугло... 

Овако....нека жена је на том вашару дала новац детету које је просило. Дете је било  слепо, али је по гласу препознало да је та жена , уствари мајка детета. Заиста тој жени је дете нестало. Десио се велики погром над ромима. Чак из Београда је реаговала војска....Роме су јурили неколико десетина киломатара око Варварина.

Aуууу, ...ужас.

Подели на овим сајтовима

Има ли нешто званично о томе?

Подели на овим сајтовима

И сад, пошто су установили да је "плави анђео" албино-ромкиња, утихнуше медији. Може да настави да проси, што се њих тиче, но биг дил. Што би рекао мој комшија Сале, ром, "цигањска посла"

Подели на овим сајтовима

Kako albino Romkinja kad uopste nema romske crte lica vec nordijske?!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...