Ђуро Станивук Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Dobro, i kakve to veze ima sa ovim sto si ti izjavio: Kakve to veze ima sa Srbijom i gde se od republike Srbije to trazi? To jesta kakve veze ovo generlano ima sa STO... i clanstvom Srbije u STO? И даље спаваш... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 И даље спаваш... Sreca pa je tu Sreten Zujkic da me probudi iz mog sna. Kada ti ponestane argumenata bezish na ad hominem. Klasika. Milosavljevic se ne slaze sa Djurom Stanivukom jer Milosavljevic spava... a nikako ne moze da bude da Djuro Stanivuk zapravo nema prave argumente u rukama vec ima svoju divlju spekulaciju za koju josh uvek nema utemeljene cinjenice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 колико контраверзе је било око забрањивања индустријске конопље у Америци...то им је некад била основна пољопривредна култура. Доста сам читао о конопљи...најкориснија биљка у индустрији.. i ja sam dosta čitao o industrijskoj konoplji i smatram da si sto posto u pravu kad kažeš da je industrijska konoplja ne jedna nego sigurno najkorisnija biljka za ljudsko drustvo,na žalost zabranjena je u većini razcvijenog svijeta pod firmom da ima tragova narkotickih materija u sebi to im je kao opasno,a do prije 70 godina u rikverc nikom nije bilo opasno cak su skoro sve drzave imale zakone za farmere da moraju da imaju nasade te konoplje,ja se samo pitam ko je tu lud i sta te korporacije rade od nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 @Milosavljeviću brate,kad ti je rekao da spavaš mislim da je mislio da previše lako vijeruješ u neke stvari i to toliko vjerujes da ih braniš u tom smislu i ja mislim da spavaš Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Imaju oci a ne vide, imaju usi a ne cuju. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 i ja sam dosta čitao o industrijskoj konoplji i smatram da si sto posto u pravu kad kažeš da je industrijska konoplja ne jedna nego sigurno najkorisnija biljka za ljudsko drustvo,na žalost zabranjena je u većini razcvijenog svijeta pod firmom da ima tragova narkotickih materija u sebi to im je kao opasno,a do prije 70 godina u rikverc nikom nije bilo opasno cak su skoro sve drzave imale zakone za farmere da moraju da imaju nasade te konoplje,ja se samo pitam ko je tu lud i sta te korporacije rade od nas Нећу да давим тему, само да речем, новосадски институт НС Семе је произвео и сертификовао семе индустријске конопље врхунског квалитета. Можда је то добар знак. nana and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Sreca pa je tu Sreten Zujkic da me probudi iz mog sna. Kada ti ponestane argumenata bezish na ad hominem. Klasika. Milosavljevic se ne slaze sa Djurom Stanivukom jer Milosavljevic spava... a nikako ne moze da bude da Djuro Stanivuk zapravo nema prave argumente u rukama vec ima svoju divlju spekulaciju za koju josh uvek nema utemeljene cinjenice. Да могу икако, сад би те залио чашом ладне воде... ...пардон, кантом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Нећу да давим тему, само да речем, новосадски институт НС Семе је произвео и сертификовао семе индустријске конопље врхунског квалитета. Можда је то добар знак. Bejah videh slikah kordun, nana, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Да могу икако, сад би те залио чашом ладне воде... ...пардон, кантом. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 @Milosavljeviću brate,kad ti je rekao da spavaš mislim da je mislio da previše lako vijeruješ u neke stvari i to toliko vjerujes da ih braniš u tom smislu i ja mislim da spavaš Ajde ovako, korporacija prodaje GMO. Ljudi koji hoce gmo hranu je kupuju. Koorporaciji raste profit. Ljudi dobijau plate i posao. Sta je tu konkretno lose? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Ajde ovako, korporacija prodaje GMO. Ljudi koji hoce gmo hranu je kupuju. Koorporaciji raste profit. Ljudi dobijau plate i posao. Sta je tu konkretno lose? Питај све оне Индијце што су се самоубили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Јел то Ад Хоминем неки геј поздрав, нисам разумео... DYNABLASTER and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Питај све оне Индијце што су се самоубили? Stvarno nemam namere da skacem sa teme na temu. Јел то Ад Хоминем неки геј поздрав, нисам разумео... Nije, to je elementarna logika. Nije ni cudo da nisi razumeo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Ajde ovako, korporacija prodaje GMO. Ljudi koji hoce gmo hranu je kupuju. Koorporaciji raste profit. Ljudi dobijau plate i posao. Sta je tu konkretno lose? to isto možeš da primjeniš i za narkotike,ljudi beru po kolumbiji listove koke,zaposljavaju se,eskobaru raste profit,policija isto ima posla,zatvorski cuvari imaju posla,dileri imaju posla i profita,šta je tu loše,loše je što je to destruktivno eto to je loše,ko garantuje da ovakvo ljudsko mijenjaje prirode neće da izazove čak istrebljenje života na zemlji ,teorijski se to da zamisliti kao mogućnost Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука